Alla inlägg under november 2012

Av Jess - 20 november 2012 22:39

Maken är brynäsare (äckelpotta) och jag är AIKare världens bästa lag*S*

Och vilka vann??? Jo detta underbara lag

 

Så skönt så att dom fick vinna mot äckelpottorna*s*

Fast ska erkänna att om det skulle vara korrekt så skulle äckelpottorna ha vunnit i sudden men men det är dommaren som dömmer*S*

Av Jess - 20 november 2012 09:06

Jag har konstaterat att det där att sova mer än 3-4 timmar är inget för mig. Jag har varit tröttare än tröttast när jag sovit 6-6,5 timmar men inatt sov jag 3,5 timmar och känner mig pigg, alltås jag ska inte sova mer. Är nog bättre att sova midda isof och må bra än att må piss och vara dödstrött för att jag sovit mer. Fick iofs utsrkivet zopiclon men det blir man ju så förbenat seg av och dessutom kan jag då sova 1 dygn utan att vakna vilket inte är bra, så nejtack det får vara. Lilltrollet var himlans trött i morse, hon sa när jag var in och väckte henne....Mamma det gör ont så trött är jag, men hon kom upp men som sagt hon var väldans trött. Jag frågade henne om hon ser mer skillnad nu efter att ha ätit concerta sen i torsdags, jo det gör jag sa hon, jag blir inte lika arg och är mer vaken. Det är skönt när hon inser det själv. Nanna har oerhört jobbigt att komma upp, hon är tröttare nu igen. Jag började väcka henne vid nio i går och hon kom upp straxt före 16, vet inte hur jag ska göra. För det spelar inen roll om hon kommer i säng 22 eller om hon lägger sig 3 för hon sover iaf heeeeeeeela dagarna. Förhoppningsvis så kommer hon bli piggare nu efter några dagar när vi börjar med dieten här hemma, den är tillfällig och sedan så ska vi få hjälp att börja äta helt rätt mm via hab.

Idag väntar jag samtal från soc om hur vi ska gå tillväga med allt mm, ska bli spännande och se hur dom ställer sig till att LSS smiter undan sitt ansvar. Förutom det så händer inget speciellt alls här hemma idag förutom ikväll då ska jag till maken och titta på hockey, det är hans äckel brynäs mot mina älskade AIK*S* Nä nu fortsätta att försöka få upp Nanna och förbereda lunchen och lägga middagsköttet i marinad. Ha en kanondag alla..

Av Jess - 19 november 2012 20:52

Idag har jag varit sjukt trött, fick tvinga mig att göra morgonrutinerna och när jag lämnat Lilltrollet och rastat hunden gick jag hem och sov. Som tur var hade jag ställt klockan så den larmade ca 10 minuter innan Lilltrollet kom hem från sklan vid 11. Antingen så har jag nåt skit i kroppen eller så har jag akut vitamin/miniralbrist, eller så är det bara så att jag inte ska sova mer än 3-4 timmar. Vägrar vara såhär trött alltså. Denna dag har varit jobbig pga att jag är så fruktansvärt trött och virrigare än vanligt. Så nu struntar jag i detta och går och lägger mig snart. Natt natt alla

Av Jess - 18 november 2012 18:50

Denna dag har varit låååång trots att barnen inte varit krävande alls. Tror det beror på det blytunga gråväder som är.Var med maken och kollade i lite affärer (jag tycker INTE om att gå i affärer) för att slå ihjäl lite tid, sen så gjorde jag  fuskpotatisgratäng och lövbiff till middag och jag syndade genom att ta ett glas rött vin till. Jag kan rekomendera detta vin för det var otroligt gott och kostar bara 49kr dessutom är det skruvkork vilket jag tycker är bra. Det heter palazzo, jag fick det av mona föräldrar och det är jag himla tacksam för. Har idag pratat med Lilltrollet om att omca 1 vecka så kommer vi alla att börja på en diet som innebär att den ända sk mat hon och vi kommer att äta består av i hennes fall näringsdryck , berättade åxå att hon på lördagarna kommer att få godis och sin läsk men bara då och inget utöver drycken annars. Jag trodde hon skulle gå i taket men svarade bara helt lugnt och sakligt att va bra mamma att vi får hjälp. Jag frågade om hon verkligen förstod att hon inte får nåt annat än näringsdryck och att på lördagar får hon lite godis och läsk, ja jag förstår det sa hon. Måste säga att concertan gör underverk även om hon nu har mer tics än innan. Snart är det formel1 och maken ska sova kvar hos mig, när vi var iväg och tittade i affärer så köpte han latte mockafjonger till tassimon så det ska vi dricka till formel1 ikväll. Mummmmmms mums. Nej nu påbörja lite smått att få Lilltrollet i duschen så vi kan göra kväller innan loppet börjar. Ha en fin kväll alla

Av Jess - 18 november 2012 09:19

Fy vilket gråväder det är idag. Tungt och molnen är tjocka så det känns som om man nästan kan ta på dom. Denna helg har gått fort och varit annorlunda, men det har varit trevligt. Igår var jag till mormors och morfars grav med maken, mormor fyllde nämligen år igår. Hon skulle ha blivit 79 år. Saknar min mormor massor, hon va bara bäst så det så.

 

Är nu hemma igen från maken, Lilltrollet, maken och Suss sover och jag är som jag är, alltså jag kan inte sova även om jag faktiskt sover något mer nu än förr. Så Jag har nyss roat mig med att fylla på tjejernas dosetter, skulle behöva en annan dosett till dom, den Lilltrollet har är förstor och dom Nanna har är för smä. Skulle vilja ha ett mellanting och det finns men dom kostar pengar så jag får nöja mig med det som finns.

 

Denna dag så r det städning , vattenbyte åt fiskarna och byta sängkläder i min säng (tjejernas är redan gjorda.  och så tvättning. Urk jag hatar att tvätta, vafrör? Jo jag har en förmåga att glömma tvättmaskinen och det är inte bra. Undra som flundra vad man ska göra för mat idag då? Det är en annan sak jag avskyr, laga mat är bland det tråkigaste jag vet. Jag städar hellre alltså. Nej börja med det som ska göras kanske? Eller  nej en kopp kaffe först. Sen får vi se när Lilltrollet behagar komma hem från sin pappa då, dessutom så ska jag ha in henne i duschen plus att hon inte kommer ha tillgång till tv ikväll dör kl 20 börjar  fomel 1 och det missar jag INTE! Ha en bra dag alla.

Av Jess - 17 november 2012 11:31

Jag har inte så mycke att blogga om. Är hemma och donar lite nån timme och fixat så Nanna kan bara värma mat och så tvättar jag lite. Hunnit dammsuga och skura golven, väntar på att maskinen ska bli klar å hänga den sen tillbaka till maken, Lilltrollet är kvar för hon orkade minnsan inte gå hit å sen dit igen. Ska till mormor och morfars grav då mormor fyller år idag. Sen blir det hockey och ikväll är det F1 kval. Å så blir det kanske ett glas vin åxå. Sätter in några bilder från igår.

     

Det är vår misse Tingeling som bor med maken, hon bodde med Suss innan Suss flyttade hem till maken.

Av Jess - 17 november 2012 05:39

Jaha så var man vaken efter 4 timmars sömn. Vaknade kl tre! Vet inte om det beror på att jag inte sover hemma, är nämligen hos maken. Nä lite mer kaffe sen en prommis om jag lyckas få upp hunden, börjar bli en aningens rastlös.

Av Jess - 16 november 2012 09:08

Nu är det fredag och helg igen, denna helg kommer jag bara vara förutom lite planering inför den kommande utmaningen. Ska idag iväg och beställa Lilltrollets näringsdrycker men Nannas näringspulver får jag vänta lite på att beställa. Det ska ju först till en licens så det kan beställas. Sen kommer jag och tjejerna gå på detta i 4 hårda veckor innan mat introduceras sakta men säkert. Dock får dom behålla sitt lördagsgodis och tur är väl det annars hade det nog inte gått alls. Fördelarna med detta är många 1, vikten  får en kickstart neråt, 2, lätt att veta vad man ska äta*S*, 3, faktiskt så blir det himla billigt tro det eller ej, 4, måendet av just viktnedgången kommer att bli bättre plus att det kommer bli mer motion. Jag vet att man inte ska banta, men i detta läget finns det en dödligfaktor med och detta är bara en kickstart som sedan kommer resultera i ett sunt ätande. Vi ska få hjälp av hab med att göra mat, eller dom kommer hjälpa oss så vi gör rätt och rätt mängder. Jag frågade Lilltrollet idag när jag gick med henne till skolan om hon igår mörkte nån skillnad nu när hon har concerta igen, ja sa hon jag kan tänka och glömmer inte men på kvällen när medicinen gått ur då kunde jag inte tänka och det blev svårt att komma ihåg. Mammas hjärta. Jag ser en mer samlad tjej och en tjej som inte blir lika arg och då är det bara 1 dag det gått, visst märks det direkt när medicinen är på väg ur hennes kropp för hon blir helt i det blå och mer lättretlig.Tics har hon och lite ökade var dom men det gör inget bara hon fungerar. Nej nu fortsätta jobba på att få upp Nanna ur sängen. Ha en underbar dag alla.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards