Alla inlägg den 19 mars 2015

Av Jess - 19 mars 2015 12:35

De senaste två dagarna har jag kunnat öka min matmängd lite, känns underbart dock är det bara huvudmålen jag kunnat öka. Vet inte om det beror på att middag och lunchen de senaste dagarna varit helt veganskt eller om jag helt enkelt kan äta mer. Vilket som är det bra iaf! Till middage igår gjorde jag en soppa på olika bönor,linser,lite nudlar och hade svamp och grönsaksbuljong i, blev kanongott och det blev över så jag har middag idag med. Lunchen idag blev k*ckl*ngbitar  från Astrid&Aporna ,till det bönmix och groddar, även Nanna fick k*ckl*ngbitar men fick ris till och sötsursås. Har måttat min mat och ca 1,5dl per mål blir det vilket är ett stort steg framåt för mig. 

Har varit en sväng i spåret med vovvarna och löpte ca 2,5km och gick ca 1 km. Iris var klockren och sprang duktigt bredvid medans Lucky i början trodde att jag lekte så jag fick korrigera honom några gånger. Båda hundarna såg ut som lermonster när i kom hem så de åkte in i duschen och fick tassar,ben och magen tvättade. Är så underbart att kunna löpa utan att gå sönder, visst jag har usel kondis men det kommer. Skulle dock behöva ett vätskebälte och kanske bara ha en vovve med och köra varannan gång med dem. Har pluggat ordklasser och satsdelar så hjärnan snart spricker så nu har jag pluggat klart, ev att jag läser lite på bussen till och från skolan ikväll men inte mer än så blir det, i morgon är provet sen är det förhoppningsvis klar och jag blir godkänd. 

Har dammsugit men orkar inte torka golven även om det behövs, det är en dag i morgon med så och golven är ju kvar i morgon med iaf   .  Nej plocka ur diskmaskinen och hänga tvätt sen ska jag slänga mig i soffan och vila innan vovvarna ska rastas mm.

Av Jess - 19 mars 2015 06:17

God morgon!

Ja det är dags att ta tag i träningen ordentligt igen efter ännu ett ofrivilligt uppehåll. Det passar ju bra då zenzen har öppethus och har gratis provapå under en vecka, dock börjar det först på söndag så jag får dra igång med nåt annat först. Har faktiskt bokat ett fitness pass samt ett bodybalance pass på söndag så får vi se om jag överlever. Kanske många tänker att jag är knäpp som börjar med 2 pass i rad men det finns en baktanke med det och det är att jag ska slippa sån träningsvärk genom att ta bodybalance efter fitness   Tänkte ta med mig hundarna till spåret och ta en lätt intervall löpning på förmiddagen idag, får bli när jag tar en paus i pluggandet. En sak är då säkert och det är att jag måste sluta röka helt, fy farao vilken taskig kondis det ger att röka, snusa kommer jag fortsätta med dock men vill nån gång i framtiden sluta med snuset också men det blir en senare utmaning! Tänkte lägga upp starten av träning med varannan dags träning, PW blir det dock varje dag utöver för röra på mig måste jag liksom hundarna!

 

Snart väcka Diddi som ska till skolan, vovvarna är rastade och sussar. Maken och Susann är/påväg till jobbet och Nanna sover. Förbereda frukost till Diddi och mig så vi får nåt i oss. Ha en bra dag alla och var rädd om varandra.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards