Alla inlägg den 18 mars 2015

Av Jess - 18 mars 2015 18:43

Låter ganska tråkigt att hålla på med ordklasser och satsdelar. Tråkigt är det kanske inte men jag får bara inte in allt och jag lyckas även blanda ihop en hel del. Har pluggat i stort sätt all ledig tid idag med detta och inte 17 blir jag klokare heller. I morgon är sista pluggningen inför provet som är på fredag, bara gilla läget och hoppas på att bli godkänd i alla fall. Sen så idag på svenskan så fick vi två uppgifter, den ena är en "liten" uppgift där vi ska tolka en text som Lenngren skrivit plus att vi gick igenom den kommande vetenskapliga uppsatsen vi ska skriva och det blir tufft verkar det som. Jag vet vem/vad jag ska skriva om och det blir Dan Brown och boken da vinci koden, jag har läst boken ett par gånger samt sett filmen som gjorts. Boken är bra mycket bättre än filmen. Har läst några böcker av Dan och gillar hans sätt att skriva.

Nej nu återgå till grammatiken och försöka få nåt att fastna.

Ha en bra kväll där ute!

Av Jess - 18 mars 2015 06:41

God morgon!

Trött som bara den är jag, har sovit dåligt och när makens klocka ringde så kunde jag inte somna om mer. Så hundarna är rastade och har fått springa av sig ordentligt så nu är dem trötta och ligger och trynar igen. Har väckt Diddi som ska till skolan och ska väcka Susann vid sju för hon har stängning idag. Jag har eftermiddags lektioner och jag börjar 12:45 och går till 16:00. Blir till att nöta ordklasser och satsdelar idag och i morgon så kanske jag klarar att få godkänt på fredagens prov. Ska bli skönt när detta prov är gjort för jag har banne mig mardrömmar om grammatik kan jag säga!

Middagen igår vart bra trots att jag gjorde det jag gjorde, trodde inte maken skulle äta men han gillade ärtbiffarna, Nanna och Diddi fick en varsin kycklingburgare istället för ärtbiffar. Bilden på maten är min tallrik eller rättare sagt assiett. Med den vinkeln jag knäpte kortet så ser det ut att vara MYCKET mat, heheehe ja man kan lura ögat. Jag var ju på Ica maxi en sväng igår med och allt som jag handlade blev helt vegetariskt, inget medvetet val utan det bara blev så. 

       Nej nu ska jag ha mer kaffe och sätta igång med min förbenade grammatik. Ha en bra dag ni som orkar läsa.

 


Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards