Alla inlägg den 11 mars 2015

Av Jess - 11 mars 2015 04:45

God morgon!

Ännu en morgon eller vad man ska kalla det som jag vaknar LÅNGT före klockan. Men pollensäsongen har börjat och jag nyser som en galning samt att ögonen kliar. Det är nog dags för att köpa hem lite allergimedicin verkar det som. Seg som få är jag men sova kan jag inte helt enkelt. Hundarna bara glodde på mig när jag klev upp och katterna var snabba att ta min varma plats i sängen. Vad händer idag då? Det blir tvättning,dammsugning,torkning av golv i kombo med att försöka få in alla ordklasserna vilket INTE går så bra, men skam den som ger sig...Ska ta en sväng i spåret för att se hur det ser ut, förhoppningsvis är det tillräckligt bra att börja använda. Vovvarna lär ju bli fina och leriga iaf vilket inte är så kul men men, jag får helt enkelt stänga av hemma så dem får vara i kök och hall tills dom torkat och tappat ur gruset   ,så får man dammsuga igen helt enkelt! Ska försöka få Diddi att damma sitt rum och ev dammsuga, sen är det duschdag också samt försöka få henne att göra läxa. Jag har eftermiddags lektioner idag och efter det ska jag till ica maxi en sväng innan jag ska hem. Måste försöka sätta mig ner och göra nytt schema till Diddi men även göra ett hjälpas åt schema för hemmet, jag hinner helt enkelt inte med allt, Susann är väl den som är minst hemma då hon åker hemmifrån tidigt och kommer hem sent varje vardag men på helgen kan hon nog få in nån del av hemhjälps delen   . Nej nu kaffe och försöka plugga lite ordklasser igen då.

Har du som läser nåt tips på hur jag på ett smidigt sätt kan få in ordklasserna så dela gärna med dig. Fem av tio sitter, de fem som inte sitter är pronomen, adverb, interjektioner, konjunktioner, subjunktioner och prepositioner!

Ha en bra dag!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards