Alla inlägg den 7 mars 2015

Av Jess - 7 mars 2015 18:02

Det kliar i hela kroppen efter träning och ja nu jädrans tänker jag inte låta bli. Har idag gått en pw med inslag av löpning och det gick kanon, ingen känning i såren så på måndag när klamrana är borta så ska jag starta ordentligt dock får styrketräningen vänta lite tror jag, vi får se. Ska bli otroligt skönt att få börja göra det jag gillar och behöver för att må bra.  I morgonhar maken bestämt att vi ska iväg och titta på löparkläder till mig, nackdelen är att jag verkligen inte gillar att gå på affärer men men. Så skola, träna lära mig mer om vegetarisk mat mm står på schema, det är inte så ofta jag känner ( dock blivit mer och mer nu när jag verkligen mår bra) att wow vad kul denna vecka kommer att bli. Ska planera inköpslista i morgon med för nästa vecka har ica maxi bra erbjudanden på sånt jag använder mig mycket av, så det blir till att hamstra en del. Ska även sätta mig och beställa lite protein mm så det finns hemma. Nej om jag ska göra klart mitt skolarbete så jag kan ta en prommis med vovvarna sen innan jag ska bosätta mig i soffan med ETT glas vin och bara njuta!

Ha en trevlig kväll gott folk!

Av Jess - 7 mars 2015 07:06

God morgon!

Så var det lördag och ledigt. Fast jag vaknar naturligvis tidigt iaf trots att jag gick och lade mig efter 1 inatt. Jaja så är det när man kommer upp i åldern eller? Nja det stämmer då inte på maken, han kan sova precis som när vi var ung!!

Provade en enklare pw igår och det kändes kanon så idag blir det att öka takten! Kommer bli underbart att få igång träningen igen. Ska ringa och få en tid så dom kan ta bort agrafferna jag har, är lite tveksam till att det ena såret läkt ordentligt ( titthål är det inte då det är mer än 5 cm långt!) men håller tummarna att det är så pass läkt att jag kan få starta igång på helfart nästa vecka! Sen så kan jag bara le för dietistens råd har gett resultat, 0,6 kg + på vågen! Visst det låter kanske knäppt att bli glad för ett plus men jag vill upp lite till. Vet att det kommer öka då jag ökar på muskelmassan men det kommer ta lite tid. Huvudsaken är att jag inte går ner samt gärna lite mer + på vågen. Så nu till er som tror ni vet allt om mig och min vikt, va sa ni nu då? Förlåt att jag agerar lite barnsligt men jag kunde inte låta bli!

Ser ut att bli en grå och tung dag vad det gäller vädret men va gör det, finns miljoner saker att göra eller låta bli   .

Diddi ska iväg en sväng på stan med sin kontaktis,jag ska försöka få stuktur i skafferiet. Nanna och Susann har jag ingen aning om vad de ska göra, förmodligen det vanliga...... alltså ingenting   Sen så har Diddi bestämt att vi ska se sagan om ringen, hon har fått för sig att se filmerna i fel ordning,( allt är relativt) alltså hon har sett de tre hobit fimerna först och vill nu se resten. Vi har försökt få henne att göra tvärtom men se det gick inte, har hon bestämt sig för en sak så är det så! Maken ska göra hemgjord pizza och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, gjorde en bön och linsgryta eller vad man nu kan kalla det igår och det kommer räcka till fyra måltider till så vem vet. Nej nu ska jag ta med vovvarna på en sväng innan himlen öppnar sig så jag slipper gå ut i regn!

 

Ha en bra lördag gott flk!

 

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards