Alla inlägg den 10 mars 2015

Av Jess - 10 mars 2015 20:55

Ja jösses denna dag har varit dryg. För det första så var jag helt inställd på att det var vecka 10 så jag stressade in till skolan bara för att inse att det minsann är vecka 11 och då har jag inte alls nå morgon lektioner *suck* Så bara ta bussen hem igen för att åka in ett par timmar senare. Sen har jag varit och tagit bort agrafferna på magen, det hade inte läkt som det borde så nu är jag tejpad och ska ta det lugnt  en vecka till men tänker minsann jogga lite, eller rättare sagt blanda pw med lite löpning och jag ska vara försiktig! Sen har jag sen någon dag fått en konstig sur smak i munnen, det började efter jag gjort som dietisten sa att jag skulle göra, det i sig leder till att jag blir illamående av smaken. Sen har jag tappat lusten totalt att göra mat till mig för när man använder köttsubstitut som tex qour så kan man tydligen inte kyla ner det efteråt och värma på det dagen efter, jag tycker det blir krångligare och krångligare med maten orkar snart inte bry mig känns det som. Jag behöver insperation till maträtter som går att ha i kylen nån dag samt som går att frysa ned i lagoma portioner förn MIG, alltså ca 1 dl. 

Maken hade gjort chili con carne och ris till barnen idag, han själv går på pulver nu och är lagomt söt. Jag gjorde lite anama bitar som jag hade i lite sweetchili,laktofri creme fraiche,oliver och olika bönor i, det blev helt ok men som sagt det är krångligt att bara göra en portion på ca 1 dl. Diddi har snöat in på att äta potatisbullar till lunch i skolan både måndag och idag har hon haft med sig det. Jag frågade om hon ville ha chili con carne och ris med sig i morgon men nepp hon ska ha POTATISBULLAR, tänk va det ska vara svårt att göra olika men samtidigt är det ju charmen med dessa NPFare, just att dom är som dem är.  Nej nu ska jag dricka upp mitt te, ja ni läste rätt te inte kaffe, sen blir det sängen och läsa lite om ordklasser inför morgon då jag har svenska hela eftermiddagen. Vette sjutton hur jag ska få in alla momenten men nåt måste väl gå in hoppas jag. Sov gott alla som ska sova.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards