Alla inlägg den 6 mars 2015

Av Jess - 6 mars 2015 05:39

God morgon!

Eller nej det är banne mig natt men jag har inte tid att sova längre när jag börjar halv nio, varför? Jo jag behöver tid samt att hundarna ska rastas, Diddis ska väckas och ha påputtning och hjälp att komma ihåg saker samt att jag ska kunna äta innan jag åker runt 7. Idag dock vaknade jag av mig själv 4:30 och kunde inte somna om! Så vovvarna är rastade och ligger nu och sover som små grisar. Jag har packat i ordning mina saker samt förberett Diddis, ska försöka äta lite frukost i form av chiapudding eller nåt sånt, den har jag gjort på kokosmjölk, chiafrön och lite rapsolja. Pratade med dietisten igår och ska ha i rapsolja i det jag äter samt öka fettintaget och göra gröten på sojamjölk eller havremjölk istället för vatten, risken dock blir dumping men jag måste prova för jag vill inte gå ner mer utan jag vill faktiskt gå upp lite. Har fått höra att det är en del som haråskikter om min smalhet, visst alla har rätt att tycka MEN jag hoppas ni förstår att jag INTE vill vara såhär smal och nej jag ångrar inte att jag gjorde min GBP. Jag mår trots att jag ser ut som en pinne bra, jag mår prima! Jag ser inte problem utan möjligheter, tro mig jag gör allt jag kan för att inte gå ner mer. Sen så har jag som sagt svårt med kött i alla former och jag tål inte heller laktos! Jag försöker lära mig att leva som vegetraian och laktosfritt, inte helt lätt innan man har kunskap dock. Blir lite less när människor ska prata goja om andra, fråga i stället för det är bättre. Dels för att få fakta och dels för att det inte ska bli massa rykten som inte stämmer! Nog om detta!

 

Jag hade ju ett argumenterande tal i osndags, jag överlevde men gjorde inget bra tal, tappade bort hälften av det jag skulle säga samt var så nervös att jag i ärlighetens namn inte ens såg vad det stod på pappret trots brillor. Jaja jag har nu gjort det så det så! Nej nu har jag inte tid med detta. Ha en bra dag och var rädd om varandra!

 

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards