Alla inlägg under oktober 2014

Av Jess - 3 oktober 2014 09:27

Ja då var det fredag och jag har ledig helg! idag ska jag och Lucky till valbo bk och träffa lite kompisar. Vi har aldrig träffats förr men pratat lite på nätet. Vi har mer än vovvarna gemensamt och det är att vi båda gjort en gbp operation. Hon har tre tikar, en i varje färg plus att hon har en liten blappis tror det var en lapphund. Det ska bli jätteskoj att träffas och träna ihop. Jag har ju ingen som helst träningskunskap förutom det jag lärt mig själv, alltså grundlydnads kommandon som tex sitt,ligg,stanna,hit,fot  mm. Dock behöver jag lite råd med min stora bäbis då jag antingen gör fel eller så har han lite svårt att få in det, kanske en blandning av båda delarna. Han är genomsnäll och skulle aldrig göra en fluga förnär men han är inte den smartaste vovven jag haft, fast vem vet jag kanske har fel sätt för just honom med inlärningen därför är det bra med nån annans kunskap. Kul ska det bli iaf.

Jag borde kanske sova men jag är för pigg för det så jag sitter v'l vid datorn en stund sen ska ja gå igenom Luckys päls lite. Tja det blir vad det blir. Vad hittar ni på idag då?

Av Jess - 2 oktober 2014 14:03

Idag var det dags att väga sig och jag är så glad. Trots ingen träning den senaste tiden mm så har jag nu gått från 102kg i mars till 62kg. Alltså från ett bmin på 39,8 till  24,2,Jag har nu 2 kg kvar till det slutmål jag själv satt. Ja inte har det varit helt lätt och jag lär mig fortfarande. operationen är inte  nåt annat än ett verktyg, för sköter jag inte maten kommer jag gå upp igen. Många tror att bara för att man gjort en gbp så förblir man smal men det finns ingen sanning i det. Man måste lägga om hela sitt sätt att äta och att leva, för mig är detta en hjälp till att få behålla mitt liv men jag måste ha koll för annars går jag upp. Men måste faktiskt säga att jag är stolt över mig själv. Så nu lite kaffe sen ut med vovven. Ha en bra dag alla.

Av Jess - 1 oktober 2014 19:18

Så har dagen blivit kväll. Det första ja gjorde idag var ju att glömma att Diddi hade studiedag ,det kom jag på när vi satt och väntade på hennes taxi. Hon blev inte allt för glad kan jag säga. Jaja så blir det när man stressat förmycket under en period. Jag har vilat och verkligen varit ego idag. Har varit och gjort naglar och dom är faktiskt inte svarta för en gångs skull utan aubergine till färgen.

 

Dom är längre än dom ser ut på bilden men ändå lättare, jag har inga som helst svårigheter med nåt vilket jag brukar få när jag haft vanlig form på naglarna så jag tror jag kommer fortsätta med stilett stilen. Till middag blev det oxpytt till familjen och vegopytt till mig samt stekt ägg. Jag åt lite för fort så jag blev tok illamående, synden straffar sig själv. Nu vlir det lite kaffe och surfande innan jag beger mig till bussen till jobbet. Har 2 nätter nu sen ledig 3. Ha en bra dag alla som kikar in.

Av Jess - 1 oktober 2014 04:35

Somnar man runt 22:30 vaknar man kl 3:30 eller hur? Men jag har sovit gott och försökte verkligen somna om men kunde inte, får försöka sova lite sen på förmiddagen innan jag ska iväg och göra naglar. Nanna vaknade halv sex i går morse vilket ledde till att hon somna ungefär samma tid som mig igår, kanske hon vaknar före 12 idag, vi får se. Hon har nu fått aktivitetsersättning beviljad vilket känns skönt för då slipper vi ränna in till soc stup i ett. Nu ska hon även söka bostadstillägg också. Det är en massa sökande hit och dit men handläggaren hon har på fk är helt underbar. Hon berättar vilka bidrag mm Nanna har rätt till och det är inte vanligt att dom talar om. Diddi är inne i en ny period med speed dock (peppar peppar) sover hon på nätterna än (allstå sover är = mer än 4 timmars sömn) samt att hennes mage bråkar. Det där med magen kan bero på hennes ibs men även att hon nu åter igen inte klarar laktos. Så vi får se om hennes mage blir bättre annars får vi byta ut laktosen igen. Det går i perioder just det där med laktos varför vet vi inte. Suss bor hemma hos mina föräldrar nu när dom är på cyper och gottar sig. Hon jobbar och står i, tycker lite synd om henne då hon får väldigt lååånga dagar pga restiden är ca 3 timmar per dag. Men hon verkar trivas och hon har jobb , många som inte har det i dagens sverige. Ninna har även hon fått jobb via samma ställe som Suss och det är kul, visst hon har haft en hel del inom äldrevården men detta är dels bättre betalt och hon är mer lämpad för detta än omvårdnad med den utbildningen hon har från högskolan även om hon nu inte är lärarutbildad. Idag fyller min stora lillebror år men vi får fira honom och hans yngsta som fyller de 5 denna månad i helgen då vi är lediga. nej om jag skulle göra lite kaffe och sedan läsa lite bloggar. Ha en trevlig dag gott folk

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards