Alla inlägg under oktober 2014

Av Jess - 24 oktober 2014 10:14

Regn och rusk ute, att ha hund betyder att man vackert får gå ut vare sig man vill eller ej. Men det heter ju det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder   . Tog en 40 minuters promenad/lek när Diddi åkt till skolan, väl hemma var både hundarna och jag väldans blöta. Har fixat undan disken och röjt lite här hemma samt betalat räkningarna så nu får vi bo en månad till i allafall   Fryser som en tok idag men det är förmodligen vädret som gör att jag fryser som jag gör. Vikten står fortfarande på 60kg så nu har jag stannat vilket är helt ok. Får se om jag gör i ordning steken idag som vi ska äta till middag i morgon, blir lite enklare att göra den idag samt att den smakar bättre dagen efter tycker jag. Gjorde fröknäcke igår (finns en uppsjö av olika recept) det blev inte så gott som jag föreställde mig men med lite hemgjord mjukost av naturell kvar,salt,peppar och vitlök så gick det i, nackdelen va att jag naturligtivis dumpade. Jaja man kan inte få allt man vill, thats life. Ska göra ett annat recept idag för att se om det smakar bättre, jag har ett otroligt tuggbehov när jag jobbar på nätterna samt att jag är väldigt sugen på salt. 

Håller på att sakta men säkert gå tillbaka till fodret Lucky åt innan hans mage pajade så nu får han( har hållt på sen Iris kom hem med att gå över) 2dl av intestinal och 1dl av acana, iris får 1,5dl av fodret hon fick med sig och nästan 1,5dl av acana. Det får ta den tid det tar för Lucky att vänja magen vid fodret igen. Det som är kul är att Lucky gnagde inga ben eller tog nåt godis inna Iris kom men nu gnager han ben som en galning samt är vissa godisar. Han är lite ego och vill gärna sno Iris ben bara för att medans han gnager på sitt egna   men det tar lite tid för honom att inse att hon är här för att stanna!  Nej en kopp (mugg alltså) kaffe sen mata snabeldraken och köra igång en maskin tvätt. Ha en bra dag alla och var rädd om varandra 

Av Jess - 23 oktober 2014 11:12

Grått och kallt är det ute och vad passar då bra? Jo städa och förbereda middagen. Har hjälpt Nanna att storstäda sitt rum och byta helt i Peggys kattlåda. Har plockat lite i övrigt och matat snabeldraken, har även gjort en köttfärslimpa och tränat komandot sitt och stanna med vovvarna. Lucky kan stanna men sitt är det svårare med,men med lite hjälp med att få ner baken så går det. Iris är tvärtom hon kan sitt (även om jag får tjata lite) men stanna nja nä det får jag lägga mer energi på helt enkelt. Ska snart ut en sväng med vovvarna innan vi går hem ska jag släppa dom i rastgården så dom får rusa av sig lite. Vem vet kanske jag slinker in till mina föräldrar på vägen hem och tigger åt mig en kopp kaffe. På eftermiddagen ska jag och maken (när han nu kommer hem från jobbet) veckohandla, jag har skrivit matsedel för nästa vecka och det ska handlas idag samt kompletera lite för denna vecka. Efter middagen ska jag försöka få Diddi att göra det sista på matteläxan för denna vecka. Sista lediga natten blir det sen i morgon börjar min arbetsvecka igen. Nej sista rycket innan promenaden.

Ha en bra dag gott folk

Av Jess - 22 oktober 2014 13:35

Idag är det inte så skönt ute, trodde jag skulle förfrysa när jag var på morgon promenaden med lurvbollarna. Tog en prommis på ca 40 minuter och trots att jag hade lager på lager så frös jag, troligen berodde det på att jag inte hade nå annat än ett par tunna skor på fötterna istället för ordentliga skor. Har varit iväg och beställ mediciner och näringsdrycker som Diddi behöver och tog då mig i kragen och köpte dojorna jag tittade på förra veckan. Så nu är jag varm och torr om fötterna när jag  är ute. Såg även att det var rea på bh:ar på hm och köpte mig en ny det blev även ett par nya brallor och en långärmad tröja. Inget av klädesplaggen var svarta det ni   , brallorna är gråmelerade, tröjan vinröd och bh:n vit. Ja jo det har nog slagit runt i huvudet   . Varit till mamma och druckit kaffe innan jag och hårbollarna gick dit så tog vi en rastningssväng före. Nu invänta att Diddi kommer hem för då ska vi försöka hinna göra lite läxa innan hon ska iväg med sin kontaktis ett tag. Ska försöka få fingrarna ur och gå igenom min garderob så jag kan hitta mina kläder, som det är nu ligger allt på samma hylla vilket leder till att jag inte hittar nåt alls. Ska göra en köttfärssoppa till middag idag hade jag tänkt och till det nåt mumsigt bröd. Orkar inte vara så avancerad idag när det gäller mat. Ska rasta snabeldraken som vanligt och ta en lite längre prommis under eftermiddagen sen blir det pälsvård. Förutom det blir det bara till att lata mig. Nej nu lite kaffe och spela lite fåniga spel på fb. Ha en bra dag i höstrusket.

 

   Ben gnagning pågår (bilden är från igår)

Av Jess - 21 oktober 2014 19:09

Ja men då har denna dag blivit kväll. Livet med två hundar fortgår. Lucky har fått en lite kaxig attityd när vi möter andra hanar men det har han inget för kan jag lova. På förmidagens långis så försökte han när vi mötte en schäfer men då fick han veta att det är JAG och inte han som är ledare. Samma sak nu på kvälls långisen men då räckte det med en en lätt kick med foten så blev han paff och knep kork. Som tur är så går detta att jobba bort, dom hanar han hittils mött innan vi fick hem Iris funkar så det handlar bara om fjant och osäkerhet. Fick besök av en kompis på förmidagen, vi åt vad man kanske kan kalla frukost, hon är också gbp opad. Sen har jag städat och tvättat samt gjorde ne krovstroganoff till middag och till det vill Susann ha snabbmakaroner. Nu ska jag bara vara och snoka på nätet , blir nog en tidig kväll, blir en kissrunda till innan sängen. Vovvarna fick varsit ben av husse när han kom hem idag och nu ligger dom på varsit håll och gnager.

   

Ha en bra kväll alla

Av Jess - 20 oktober 2014 21:53

Nu har Iris varit hos oss 1 dygn och det flyter på. Hon var livrädd för trappen upp till lägenheten men med tålamod och en fast hand så går hon nu i trappen både upp och ner. Lucky är mallig och är lite vaktig när vi möter andra hanar men det har han inget för. Idag fick jag för första gången ta tag i honom ordentligt sen var han exemplarisk när vi mötte andra hanar. Iris är en självsäker tjej (förutom i början för trappen) hon traskar på och hittar på bus. Hon är oerhört lyhörd och kontaktsökande, fördelen med henne är att hon är en allätare och hon äter verkligen allt   . Jag hoppas Lucky tar efter just att lyssna när man kallar. Har en liiten pipleksak i jackfickan som jag använder och Iris lyssnar direkt medans Lucky bara går vidare, men skam den som ger sig. Ska bli så kul och intressant att träna vovvarna.Lägger in en filmsnutt och 2 bilder från sängåendet igår.


     

Idag har jag varit och fixat till naglarna och här kommer en bild på resultatet

 

Nu är jag på jobbet och ska göra 1 natt sen ledig tills på fredag , dock har jag en hel del att göra iaf. Ha en bra kväll gott folk

Av Jess - 19 oktober 2014 20:28

Idag har jag och Lucky varit på utställning dock var jag så nervös att jag inte klarade att ställa honom så det fick en kompis göra. Han blev bir och big1 dock oplacerad i bis finalen. Men det gör inget för han är vackrast i världen i mina ögon. Blev lite drygt 7 timmarutomhus, vi hann precis hem så var det dags att hämta vår ny flockmedlem Iris. Lägger in lite bilder dels frn utställningen men även på Iris.

 

         

Nu blir det bara slappa, vovvarna ligger  sussar sött. Katterna är lite fundersam på den ny vovven men det går snart över. Ha en bra kväll därute

Av Jess - 18 oktober 2014 08:06

Urkbulle! Jag har sovit HELA 8 timmar och vaknar och känner mig som om jag varit i en mangel! Jag har inte tid att vara såhär! Så idag blir det att kurera sig eftersom jag ska vara på hundutställning utomhus hela dagen i morgon.BRRR Idag blir det till att åka och se om det finns nå canavas burar kvar sen göra kalops samt bada Lucky! Att bada Lucky eller rättare sagt att TORKA Lucky med vanlig hårtork tar en hel dag men vad gör man inte för att få en snygg vovve!  idag ska Diddi iväg med sin kontaktis en sväng. Nej nu kaffe och  vänta på att maken ska vakna så vi kan åka iväg en sväng .Ha en bra dag alla

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards