Alla inlägg under oktober 2014

Av Jess - 17 oktober 2014 12:36

Ja då har jag matat snabeldraken och rastat moppen så nu är golven rena en liten stund, iallafall tills jag varit ut med Lucky igen   Har även hunnit damma lite hjälpligt samt tvättat en maskin tvätt och hängt, så länge jag har att göra så täker jag inte på hur nervös jag är inför utställningen. Fick tips om canavasburar som är billiga så jag håller tummarna att det finns nån kvar i morgon när jag ska åka och kolla om det finns nån kvar. Den jag haft åt Litha,Menja och Krux har jag kastat då den hade gjort sitt och den kostade 1500kr när jag köpte den för 9 årsen och den jag fått tips om kostar 300kr, lite billigare alltså   . Ska ta och fixa toaletterna och torka skåpluckorna i köket sen har jag banne mig gjort mitt här hemma, nja jag ska ju göra tacos med men inget mer förutom gå ut med Lucky då och ta honom till trimmet. Måste ju ha lite ork tills imorgon då jag ska BADA lucky samt lyckas få honom torr också   Jaja det blir nog bra. Nej nu lite kaffe innan jag anfaller det jag har kvar.

Av Jess - 17 oktober 2014 09:08

  Äntligen fredag och jag har ledig helg. Börjar min ledighet med  att städa av här hemma sen ska Lucky iväg och trimmas på eftermiddagen så han är fin till utställningen på söndag. Idag kommar alla flickorna och Johan att äta tillsammans med mig och maken, blir mysigt. Ska nog ta mig ett glas rött ikväll när jag och maken ska titta på vampire diaries *S* I morse när jag skulle kliva på bussen från jobbet fick jag skämmas, jag kände inte igen min egen lillebror, till mitt försvar  så va jag trött samt att han nu var korthårig och hade glasögon , hade han inte vinkat hade jag inte känt igen honom. Fy på mig! Nej nu i med kaffe innan Lucky ska rastas sen städa. H en bra dag got folk

Av Jess - 16 oktober 2014 16:06

  Så då är vi 3 av 5 som nyser som dårar och Lucky håller på att få spader när vi nyser , stackars lilla gubben. Halsen gör sig påmind på Nanna och Diddi också så vi får väl se vad som händer, det slutar väl med att alla 5 här hemma ligger som slakt nästa vecka. Jag har inte tid med att bli sjuk för det är utställning på söndag och den ska jag på vare sig jag är dödssjuk eller inte så är det bara. Har pratat med kirurgen idag och proverna var nu helt normala men jag ska fortsätta med mina tillskott samt att jag ska få en tid att komma på undersökning då jag har ont och blir svullen mellan varven. Hon bannade mig för att jag inte åker in närjag får så ont men jag förklarade att innan jag hinner få hjälp har det onda försvunnit, när jag får ont så håller det i mellan nån minut till några timmar. Tja det som inte dödar det härdar heter det ju. Har matat snabeldraken så nu är den mätt och jag slipper få spunk för att det är grusigt på golvet( ja jag vet att jag är lite fånig men jag hatar grusiga golv därav att jag dammsuger varje dag). Tvättmaskinen samt diskmaskinen går för fullt, Lucky har fått promenad och snart är det dags att göra middag. Ska göra min sista natt denna vecka sen är jag ledig tills på måndag. Ska bli skönt att vara ledig nån dag nu för jag känner mig ganska sliten. Diddi ska ha praktik i januari och hon vill gärna vara på Jennys hund & katt så jag ska ta och åka dit och prata med dom och se om hon kan få vara där på sin praktik. Nej nu kaffe sen sätta fart med middagen. Ha en bra eftermidda/kväll gott folk.

Av Jess - 15 oktober 2014 17:20

Hej och hå! så har jag börjat nysa som en tok igen, vette katten om det är en förkylning på gång eller allergi. Jaja det visar sig antar jag. Har sovit som en sten 4 timmar, jag lånar Diddis kedjetäcke och sover som en sten med det.  Lucky är inte så road av att jag sover med det för han finner täcket obekvämt att ligga på   . Har inte gjort så många knop idag,är lite seg. Nu är det klart att den 25 kommer Iris hem till vår flock, vi ser fram emot det massor. Hon får lifta med en blivande valpköpare som vi ska möta upp ca en mil hemmifrån. Har allt klart för att ha 2 hundar så jag behöver inte komplettera nåt tills Iris kommer, ganska skönt. Idag blev det latmans mat, alltså pyttipanna och stekt ägg till dom som ville ha, jag har dock inte käkat nå än för jag provade på att äta en rostad macka  (surdegsrost) med ost  och det gick ganska bra men känner mig konstig i magen och mår lite illa så jag väntar lite till och tar en portion gröt i stället. Tog ju med rotsaker till jobbet igår och kokade soppa på så det ska jag ta när jag kommer dit, blev 3 portioner åt mig (dock 1 normal portion för en icke opad). Tvättmaskinen går för fullt vilket kommer betyda att halva hemmet blir prytt med tvätt som ska torka. Så blir det när man är lat. I morgon så ska kirurgen ringa nån gång mellan 13 och 15 angående proverna samt uppföljning av hur det går att äta. Nej lite surfande innan jag ska göra lite gröt. Ha en bra kväll där ute.

Av Jess - 14 oktober 2014 12:35

Har varit och tagit prover igen nu på morgonen, fick mig ett gott skratt när hon som skulle ta proverna kollade mitt legitimation. Hon tittade på det och sa att det inte var jag, jo sa jag men jag väger drygt 40kg mer på kortet. Till slut gick hon med på att det var jag, kanske dags att skaffa nytt legitimation kanske   . Efter provtagningen så bar det av till köpis för att kolla på skor och en jacka, jag formligen hatar att handla kläder. Hittade ett par kängor men snål som jag är vägrade jag köpa dom. Efter 1 timmes kläd letande hittade jag en jacka men var osäker på om jag ville ge det den kostade. Gav upp och skulle köpa den, då kom en expedit fram och vi pratade lite, hon tog fram den jackan jag ville ha men i en storlek small, jag trodde hon drev med mig. Jag provade den och jaha jag har alltså small. Dock är det ingen jacka man har när det är riktigt kallt ute( den håller iaf till minus 10 skulle jag tro iaf) men den är varmare än det jag har. Så jag köpte den samt att jag hittade 2 par svarta jeans för 50kr styck så jag köpte 2 par och där blev det strl 36. Jösses alltså jag hade storlek 50/52 i mars och nu alltså small , det är några storlekars skillnad. Köpte ett par VARMA vantar med och dom var inte billiga men jag köpte dom ändå för jag får ont i händerna så kall är jag och är jag då ute blir det ännu ondare. Nu harjag jordens ågren för att jag spenderat pengar på mig själv. Detjag nu saknar är långärmade tröjor samt tåliga vinterkläder och dojor sen så överlever jag denna vinter hoppas jag. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och försöka sova nån timme, ska ju ut och jobba 3 nätter nu. Får se om jag blir väckt när Didd kommer hem från skolan eller om hon smyger, är ganska säker på att hon väcker mig. Ha en bra dag trots regn och rusk ute.

Av Jess - 13 oktober 2014 12:00

Ja då har jag jagat csn men kommer inte fram och nu ger jag upp för idag med det och får fortsätta i morgon. Önskar jag hade en frys till nu för ja hittar en hel del bra erbjudanden på kött tex men har man bara en liten frys så har man *suck*  Har gjort matsedel för vecka 44 också , jag försöker få ordning på allt igen efter att ha varit för lat i några månader men nu måste vi skärpa oss. På detta vis spar vi också en hel del pengar då det inte småhandlas men som sagt nackdelen är att inte ha tillräckligt med förvaring. Nån som ska kasta en frys som jag känner kan ju hojta till   . Ärligt så ska vi satsta på att köpa en frys så vi kan göra klipp samt att man då också kan göra mycket storkok som är bra att göra. I helgen ska jag tvinga maken att hjälpa till och röja ur förrådet vi har utanför dörren så jag kan göra det jag tänkt med det förrådet   .Fick hem en Diddi med gallstensanfall, som tur är hjälpte hennes kramplösande så hon har nu mindre ont. Förbenade dumma gallstenar!!!! Nej lite kaffe innan jag ska rasta Lucky för sen ska jag iväg med Nanna

Av Jess - 13 oktober 2014 04:08

Snart har mitt tredje nattpass gått och jag är ganska sliten nu, vet att mycket beror på sömnbrist som jag inte kan göra nåt åt. Förmodligen kommer det bli bättre  när jag börjar plugga dagtid och det gör att jag kommer sova på nätterna. Tror att min kropp börjat lessna på att jobba bara nätter så att börja skolan är ett bra beslut, då kan jag vänja mig vid att "jobba" dagtid och sova nattetid. För det jag vill jobba med när jag är klar i skolan är ett dagtids jobb.Ser fram emot att bli "skoltjej" igen och få vidare utbilda mig till det jag brinner för. Visst jag vet att jag kommer i allafall under våren begravas i skolarbete men det gör inget, jag har ett väldigt bra schema så det blir inte så långa skoldagar i skolan men det kommer bli en massa pluggande hemma. Förhoppningsvis så är det inte nya böcker i svenskan och engelskan sen jag sist försökte kombinera att jobba och plugga samtidigt men det visar sig. 

Snart är det vinter och jag måste inse att jag inte kommer kunna gå i kjol lika mycket som jag vill, jag måste tänka om och tänka praktiskt. Dock så måste jag börja inse att jag inte kan vara så kräsen vad det gäller färg, jag vill helst bara ha svart men som sagt jag måste tänka praktiskt. Sen så blir det nog mest att kolla kläder som är begagnat, så har du kläder i tex 160 upp till small som du vill bli av med så hojta till, jag är intresserad. Ska kolla på ett par bra vinterdojor som är vattentäta samt varma sen får vi se om jag får tag i täckbyxor och nån varm jacka. Har faktiskt köpt mössa det ni, jag hatar att ha mössa men fryser ju så förbenat så jag har gett vika. Jag har köpt mig en ROSA mössa dock med hundmatsreklam på *S* men det är en mössa. Fick 2 par tunna vantar av maken idag men måste ha tag i varma vantar för dom var inte särskilt varma tyvärr. Sen så behöver Didda ha lite kläder med så det måste vi ta tag i också. Nanna ska titta på lite kläder nån dag med så det får vi planera in så att det blir bra. Nej nu ska jag ta en kopp te och snart ska jag väcka Susann så hon kommer upp till jobbet. Hoppas ni som läser haft en god natts sömn och att ni får en bra måndag.

Av Jess - 12 oktober 2014 17:35

Att oroa sig är jag duktig på måste jag säga. Har suttit och kollat angående csn och inser att jag av nån anledning fått lägsta bidraget vilket gör att jag inte kan betala mina räkningar, visst jag hade tänkt jobba varannan helg plus att jag har ett halvt vårdbidrag men då slog det bakut ännu mer, med det jag kommer att tjäna om jag jobbar varannan helg plus vårdbidraget så blir det mer än det sk fribeloppet dom satt på mig (som jag fattat det ska det vara lika för alla men det är det inte har jag insett) och då sänker dom bidraget ännu mer. Så i morgon ska jag ringa csn och kolla varför jag fått det lägsta samt vad som gäller eftersom det är så olika. har jag otur slutar det med att jag måste ta fullt lån för att få ihop det, men det må så vara för plugga ska jag göra!!!(Jo maken har bra inkomst så vi hamnar inte på backen men jag vill dra mitt strå till stacken!!!) Min förkylning är inte värre snarare mår jag lite bättre än när jag slutade i morse vilket är bra. Har gjort matsedel för nästa vecka samt att jag och maken varit och handlat. Idag blir det hemgjord pizza till Nanna, Diddi och maken på rester från fredagens taco. Rester är bra saker   Har varit ut en runda med Lucky i det gråa tråkiga vädret samt matat snabeldraken. Ska göra matsedel för vecka 43 också sen äta lite gröt, ja jag tycker om gröt och idag är jag för lat för att göra nåt annat till mig själv. Sen blir det att jobba natt nummer 3, i morgon natt är jag ledig som tur är. Ska med Nanna till läkaren samt gå en sväng på stan med henne. Nej nu kolla lite bloggar medans jag väntar på att pizzorna ska bli klara. Ha en fortsatt bra söndag där ute.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards