Alla inlägg den 26 september 2012

Av Jess - 26 september 2012 19:44

Så var det kväller och jag inser att jag måste köpa fler ljuslyktor och väggljusstakar. Har man katter är öppna lågor inte så bra. Men jag har tänt ljus lite här och där och släkt ner lampor, det ända eljus som finns hemma nu e min dator och Nannas, Lilltrollet sitter i vardagsrummet och lyssnar på enigma och njuter av dom levande ljusen. Jag bara älskar när det är mörkt, får gärna vara mörkt dygnet runt det gör mig inget. I morgon ska jag försöka göra mig tid, nej jag ska göra mig tid att åka och köpa upp ett lager med värmeljus så jag har, vill ju inte plötsligt stå utan heller*S* Vem vet kanske jag finner nån fönsterlykta eller så åxå.

Av Jess - 26 september 2012 17:42

Jaha då har jag klivit av andra natten och är ledig 2 innan helgens arbete. Idag har teamet varit här och Nanna och maken deltog åxå. blev ett bra möte och massa saker dryftades, Nanna svarade på en del frågor och tyckte nog det var fruktansvärt tråkigt och jobbigt. Hon blev hemma från skolan idag, vilket nu kommer leda till indragning av studiebidraget, det är ju så är man inte i skolan så minska bidraget asevärt. Lilltrollet kom upp och fixade det hon skulle innan hon gick till skolan. Puma mår bättre så det var tur vi åkte till vetrinären. Har fått en förfrågan om att medverka i ett tvprogram*flinar* vilket säger jag inte just nu , kan bara säga att jag tycker det är kul. Sen om jag väljer att medverka eller ej är frågan, det som kan hända är väl att en del kommer ha en del åsikter men då lär dom ha det. Dessutom skulle dom ha åsikter som är mindre trevliga är deras problem, dock avslöjar dom sig lite om sig själva isof. Tja vi får väl se hur det blir, kan bara säga att jag står för vad jag är och vad jag tycker! Nog om detta, ikväll blir det nog tidigt då jag känner att jag är slut som människa, ska vät titta på huset som gud glömde 2 och 3 hade jag tänkt iaf. Nu lite kaffe och kolla av fb. Ha en bra fortsatt åndag alla

Av Jess - 26 september 2012 01:15

Jag önskade att allt kunde gå som på räls, men då lär vi oss inget. Ekonomi är nåt jag hatar, tänk om man hade högre lön men kunde gå ner i tid, livet skulle bli så mycke lättare  då. Men så ser det inte ut, jag jobbar från och med måndag heltid natt, tror jag kommer klara det bra, dock så kommer jag inte ha mycke energi över till annat än familjen och djuren, då menar jag ännu mindre än jag har idag. Det i sin tur betyder att jag kommer ha endast konakt med omvärlden via datorn, i en dels ögon är det fel men det dom inte förstår är att leva som jag och många andra gör. Jag har lovat mig själv att ta 1 timmes promenad om dagen för mig själv (hunden kommer jag ha med) med musik i öronen och rensa skallen. På mina lediga dagar kommer jag nu en tid framöver göra om hemma, kanske jag kommer bo kvar, jag vet inte än. Är väldigt kluven vad det gäller  boendet, dels beror det på ekonomi och dels beror det på att Nanna inom en ganska snar framtid ska få eget boende. Men just nu är det som det är och jag måste få till det så jag känner att det är MITT hem och givetvis barnens.  Mina 2 stora flickor går framåt i skolan och jag är väldigt stolt över dom, jag är stolt över ALLA mina flickor. Dom kämpar på och gör mig stolt som få. Jag är rik , nej inte på pengar utan kärlek, kärlek till min make och mina barn. Djur är nåt jag inte kan leva utan, kan ärligt säga att utan Litha min vackra vovve skulle jag inte stå här idag , hon är en del av mig och när det är dax för henne ( om många år förhoppninsgvis) att gå över kommer jag att få det otroligt jobbigt. Jag kommer ALDRIG vara utan hund så är det bara, dom som inte kan acceptera att jag hellre lägger ner tid  (fritid) på mina djur just nu får helt sonika låta bli det då. Jag håller sakta sakta på att lägga om mitt liv, bit för bit, del för del och det kommer ta TID och jag låter det ta TID. Önskar ofta att mina nyfunna vänner i gruppen på fb fanns närmare, då skulle jag må ännu bättre. Men jag är glad över att ha kontakt med dom via gruppen och dom är en viktig del av mig. Jösses det blev lite dravel men det är ju valfritt att läsa. Ha en bra natt där ute.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards