Alla inlägg den 23 september 2012

Av Jess - 23 september 2012 21:00

Så har dagen gått och alla tjejerna är här, dom 3 stora sitter i vardagsrummet och tittar på Iris medans jag och Lilltrollet sitter vid köksbordet och vid varsin dator*S* Både Nanna och Lilltrollet har duschat liksom jag, så nu är vi rena   Det är nu slut på ledighet och i morgon drar helvetes veckan igång, förutom jobb i morgon så ska Lilltrollet till BuP, sen samtal med teamet efter det ska jag på ppi utbildning. Tisdagen så blir det samtal med teamet, krismöte angående Lilltrollet på skolan sen jobba. Onsdag ev vetrinären med Puma och på eftermiddan kommer teamet och då ska Nanna och maken åxå vara med. Torsdag kommer teamet igen, på eftermiddan möte sen jobbar jag hela helgen. Tja sova får man kanske göra om man får till det*S* Nejdå jag får sova på förmiddagarna så sova kommer jag göra.

Ska bli intressant och se vad skolan har att säga om Lilltrollet och vad som är så oroendeväcknde, för hon är ju en flicka som skiftar kraftigt och det där med medicin blir ingen klok på när det gäller denna tös. Hon ticsar iaf lite mindre sen vi tog bort citalopramen, hoppas all tics försvinner iaf ljudticsen för dom kan man ju bli galen av.

Sen har jag funderat en del på folk runt omkring mig, om ni nu tolkar min blogg så att ni tycker nåt är fel såg det då istället för att skriva kryptiska saker på tex fb, eller helt sonika avsluta kontakt helt. Jag varken kan eller ORKAR umgås som "normala" gör, prova gå i mina skor 1 månad så får vi se hur mycket ni orkar. Å ja jag planerar att flytta och nej jag vill inte ha er hjälp. Flytten kommer inte ske än iaf, finns många saker som ska klicka först innan det blir till att titta på nytt boende.Dels ska Nanna få eget boende fixat innan och jag ska finna rätt hem innan jag en tänker tanken på att flytta. Jag fösöker ta en dag i taget, det är inte så lätt men jag försöker. Nej nu ska jag försöka få Lilltrollet i säng.

Av Jess - 23 september 2012 07:08

Blä vilken natt, igentligen borde det varit en kanon natt men nej. Många tankar och funderinga, både smärtsamma och mindre smärtsamma. Tänk att ord kan göra så ont, dom gör banne mig ondare än fysisk smärta. Klev upp kl 4 först, tog ett bloss och gick å la mig igen men kunde inte somna om, låg och tänkte och grät om vartannat. Fan att jag ska vara så fånig mellan varven. Sitter nu här med en mugg kaffe och djuren sitter runt mig, barnen och maken sover. Vädret är lika pissigt idag som igår så det gör inte saken bättre, sen har jag ont som f-n men det tonar snart ner. Många tankar jag har snurrar kring hur jag igentligen kan ha en sån underbar man, samtidigt som jag inte vet hur jag ska göra för att det ska kännas att jag kan ge allt det där som man skage varann. Kanske är jag fortfarande rädd att bli sårad, kanske är jag rädd för att känna det jag kände då, det kommer och går och jag vet inte hur lång tid detta kommer ta innan det försvinner, för jag hoppas att det försvinner annars blir man väl galen(galnare) Jaja thats it. Idag ska jag städa och byta vatten i akvariumet, sen är det F1 som jag ska se. Min sista lediga dag sen har jag långvecka plus massa möten och utblidning mm, kommer vara stendöd efter denna vecka. Måste dessutom ringa vetrinären för Puma är så förkyld så det är synd om henne, trodde det skulle ge sig av sig självt. För att vara snorig och nysa är i sig inget men hon nyser så hon får panik den lilla stackaren. Övriga katter är friska liksom vovven. Nej om jag skulle sätta fart här hemma då. Börjar med lugna saker som tex fylla på dosetterna mm. Ha en kanondag trots det tunga vädret.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards