Alla inlägg den 3 september 2012

Av Jess - 3 september 2012 21:39

Nu är det kväller och jag är ensam vaken, inte vanligt kan jag lova. Nanna var upp en sväng på ca 20 minuter men var frånvarande och nästan psykotisk vilket är väldigt oroande. Hon bad om maxdos av sina mediciner och sover nu djupt och kramar sin kudde hårt. Natten blir en vaknatt, mammas hjärtegryn. Peter var hit och gick med Litha så jag slapp gå ut nu när jag mår som jag gör. Lilltrollet har varit hos sin pappa hela eftermiddan och kvällen, hon kom hem 2 timmar innan läggdax. Sitter nu och försöker vara kreativ vad det gäller att göra om här hemma så vi kan trivas. Som det är nu känns det inte hemtrevligt alls. Men allt kostar ju pengar och det är nåt jag inte har i överflöd, har så jag precis nästan klarar månaden ut. Borde sluta röka men kan inte. Skulle behöva ha färg till mitt sovrum och till båda toaletterna, sen så måste man ju ha roller mm åxå. Ska få ett bord med stolar men behöver 6 lika stolar till bordet jag ska ha som matsalsbord i vardagsrummet. Där kommer ena sidan vara svart (väggarna är vita) och andra sidan vitt. Låter kanske knasigt men när jag fått till det som jag vill ha det så ska jag visa med kort vad jag menar. Sen det där med tavlor, jag är inte en sån som är mycke för färg,vitt svart och lila är dom färger jag vill ha i mitt hem. Jag älskar all konst som Victoria Frances gjort, den är vacker och är så jag. Sen så är min religion är en stor del av mig och jag är stolt över den och vill visa upp det. Jag är wiccan så om ni undrar vad det är så googla. Jag har alltså inga kors hemma utan pentagram på väggen och även på utsidan av dörren. Finns mer vackra saker men som jag inte orkar förklara. Nä nu en kopp kammomillte och fortsätta tänka lite. God natt där ute må gudinnorna vaka över er.

Av Jess - 3 september 2012 15:43

Jag önskade jag kunde vara till större hjälp för mina och andras barn. Nanna kom hem från skolan och gick genast in i sitt rum och kröp ner under täcket och kramade kudden. Detta är tecken på kraftig ångest hon min älskade dotter. Frågade hur hennes skoldag varit, till svar fick jag, sådär. Ett helt vanligt svar från henne, men nåt är fel frutansvärt fel igen. Varför kan inte hon bara få vara "vanlig" och må bra? Det sliter hårt på mig att inte kunna få henne att vara trygg och må som hon förtjänar. Hon har nu legat invirad i täcket och kramat kudden sen halv tolv och vill inte vakna. Tillråga på detta så har Lilltrollets nya noja ökat, hon ska gosa med mina fötter och jag hatar verkligen när nån tar i mina fötter. Jag har oerhört svårt för fötter överhuvudtaget*ryser* Och när jag bad henne låta mina fötter vara så blev hon arg och skulle minnsan åka till sin pappa, och det gjorde hon. Dock så jobbar han och är inte hemma men hon klarar av att vara där (hoppas jag), hittils har det funkat när hon varit ensam där. Hon har hotat flera gånger att hon ska flytta till pappa, förvisso har hon varit mest där dom senaste veckorna då jag jobbat mycke. Måste ta ett snack med Peter om detta. Sen så är jag själv sjuk och har inte direkt nån ork alls, hunden är rätt less på att jag inte klarar av att gå dom vanliga rundorna utan bara korta svängar pga att jag mår som jag gör. Helst vill jag bara krypa ner i sängen och gömma mig för omvärlden, men så kan man inte göra när man har dessa unika barn. Försöker nu klura ut hur jag ska ha råd att fixa med färg och spackel så jag kan måla om mitt sovrum, dessutom behöver jag måla om båda toaletterna (väggarna) Finns en hel del till jag MÅSTE fixa för att kunna trivas här, annars måste jag flytta. Ja jag är en sån som flyttat mycke och jag har i mig en sk nomad, alltså svårt att vara kvar på samma ställe länge. Tror att det ända som skulle kunna få mig på en plats är att få ett enplanshus eller stuga i skogen, där finns det harmoni. Min dröm är att få bo i just skogen, menar då inte helt avskuren från omvärlden då jag inte ahr körkort, fast om nån fixade det jag behövde skulle jag nog ta den chansen. Nä fy farao vad många tankar det är i skallen nu orkar ärligt inte med det nu!!

Av Jess - 3 september 2012 08:18

Ligger här och tänker på mitt liv, för snart 23 årsen blev jag och Peter ett par. Jag var då 15 år och han skulle bli 20 år. När vi varit tillsammans i 1 år knappt så flyttade jag hem till honom, samma dag som jag slutade nian. Jag började jobba , det hette då ungdomslag.Vi planerade barn och trodde det skulle ta ett tag att bli gravid. Men när jag var 17 så kom Ninna till världen. Snabba ryck var det, 3 timmar och 45 minuter från första värken. Lyckan var total, dock fick vi mycke skit för jag var så ung men jag klarade det galant. Glömmer aldrig när jag skulle hämta första barnbidraget på posten, kvinnan i luckan sa: du kan ju inte hämta ut din systers barnbidrag. Hmm jag är hennes mamma förklarade jag och lämnade fram mitt leg*S* Blev gravid fort igen, Ninna var bara 5 månader när jag blev gravid igen. Så 18 år (nästan 19) kom Suss till världen efter en jobbig graviditet och sätesförlossning. Folk tittade snett och bvc hade mycke att talaom för mig..hehehe. Klarade mig utmärkt utan alla dessa förmaningar. Gifte mig med Peter när jag väntade Suss. Sen gick det några år och när jag var 21 kom Nanna till världen. Hon hade också bråttomt ut. -96 fick jag missfall, det var 2 pojkar som jag inte ens visste att jag väntade. -99 fick jag missfall igen men visste att jag var gravid, det var utomkvedesskap och även denna gång 2 pojkar. Sorgligt nog tror jag att jag inte kan bära pojkar. 26 år GAMMAL kom Lilltrollet till världen och från den dagen sov jag inte en enda hel natt vilket jag fortfarande inte gör.Efter Lilltrollets ankomst bestämde jag mig för att sterilisera mig. Både Nanna och Lilltrollet var annorlunda som väldigt små och kampen började när Nanna var 2 år. Det tog 12 år innan vi fick gehör för våra misstankar angående Nanna. Lilltrollet gick det fortare för, hon försökte vid 6 års ålder ta sitt liv på skolan, vips så fick vi hjälp. Fast redan på dagis började problemen. Så Nanna var 14 innan hon fick första diagnosen och Lilltrollet var 7 när hennes första var klar. Jag och Peter har gått igenom massor under våra år, många mörka perioder men fler ljusa. Vi har även varit med om nåt som oftast tar livet av ett förhållande helt men vi försöker reparera det. Vi älskar varann och gör på vårat sätt. Idag är vi särbos pga händlesen men saknar varann ständigt trots att vi nog umgåtts varje dag sen vi började prata igen.  Under våra 23 år som vi hållt ihop har vi nog gått igenom mer än många andra på en hel livstid och hittils har vi alltid lyckats lösa problemmen. under ett par dagar har jag haft mardrömmar och mycke tankar kring det som hände i somras, det gör jävligt ont men vet att jag måste bearbeta det annars kan jag inte gå vidare. Vet också att Peter tänker på det och inte mår så bra heller. Men vi ska lösa detta också så är det bara. Nä fy va jag bubblar så har du orkat läsa detta så ger jag dig en eloge....

Av Jess - 3 september 2012 06:04

God morgon där ute. Idag mår jag som en överkörd råtta, febern är envis, frossan är kvar och nu har förkylningen kommit. Ont i halsen och öronen, känner mig ynklig och längtar efter mamma. Maken har just åkt till jobbet och jag sitter här med kaffe, Lilltrollet vaknade vid 4 och sitter som vanligt i vardagsrummet med tvn på utan ljud, datorn igång och musik från mobilen i lurar så hon är som vanligt. Akilles är dryg som få på stackars lilla Estelle så jag måste komma på en lösning på det, övriga katter sussar lite här och där. ( dom är bara 6 stycken, fat det är bara 2 som är mina) Litha sussar i Lilltrollets säng och tänker inte kliva upp än*S* Ja hon är en morrontrött vovve. Idag ska jag ( läs måste) byta i alla kattlådor, inte kul men man vill inte att det ska lukta illa. Förvisso får jag ofta höra att jag omöjligt kan ha 6 katter för det luktar inte, men måste det lukta bara för att man har många djur? Det anser inte jag iaf, jag är en sån som kan ha lite rörigt men golven och kattlådorna är alltid rena. Det värsta jag vet är att gå på grusiga golv, nu menar jag hemma inte hos andra. Idag blir andra dagen Nanna ska till skolan och hon längtar tror jag dock med lite skräck. Hennes socialafobi är ett stort problem. Sen måste jag försöka få ork att få iväg mailet till assistansbolaget så dom kan trycka vidare på detta. Nej nu ska jag ta ett bloss sen börja väcka Nanna och sen är det medicinutdelning till barnen. Hua va hemskt det lät men det är tyvär sant. Ska även göra ett avkok på salt, timjan och vitlök som jag ska gurgla med, ett hett tips för det fungerar, gurgla 1 gång i timmen under dygnet när man är vaken. bakteridödande mm.

 

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards