Alla inlägg den 14 september 2012

Av Jess - 14 september 2012 17:31

Jaha, så var det dax för min arbetshelg då. Lilltrollet har åt till sin pappa och Nanna njuter av att ha hemmet för sig själv. Är inte alls så laddad att jobba för värken är just nu himla dryg men sånt är livet. Tur jag har ett kanonjobb, fast det ska bli intressant och se hur helgens jobbtider blir. Finns risk för att man måste jobba mer än det som är på schema. Tur att Lilltrollet och vovven är hos maken. Hoppas bara katterna håller sams inatt, har lite jobbigt med Bravo som inte är så road, dessutom har nån av katterna börjat kissa i min säng vilket är mindre kul. Har tvättat en massa pga det idag. Tror det är stressrelaterat då det är osämja i kattflocken. Hoppas kunna finna ett hem till Bravo där han får vara ensamkatt, han är så otroligt kelig och har en underbar personlighet, men han trivs som sagt inte hos mig. Kan iofs bero på att vi har separerat, men maken kan inte ha honom då vår ena vuxna dotter flyttade hem till honom och har katt. Sen så letar jag hem till Herbie, Cobra ( dom är syskon) , Akilles och Estelle. Så är ni sugen på en misse hör av er så kanske jag kan hjälpa er. Är ju jourhem till dessa underbara missar. Finns åxå en himla massa goa missar på katthemmet jag är jourhem åt åxå , kika in här och kolla vettja.  http://www.gastrike-katthem.se/home/index.php?startnytt

Dessa missar som kommer på kort bor hos mig och söker egna hem.

         

Av Jess - 14 september 2012 09:15

Har suttit och läst i autism och aspergerförbundets tidning ögonblick. Våren 2013 tar man och gör om namnet på asperger,autism atypisk autism och desintegrativ störning , man döper dessa till ett och samma namn autismspektrumtillstånd. I min värld blir detta helt galet, visst kan det vara bra att minska ner på alla olika diagnoser som är lika MEN dessa olika diagnoser för mig är inte så lika men ändå. Ta Nanna som har atypisk autism ( en av alla diagnoser hon har) har inte särskillt många likheter med sin syster Lilltrollet som har asperger. Den likhet dom har som märks är att dom socialt är väldigt ensamma. Sen finns inget mer likt. Sen tar dom bort retts syndrom från denna skala, då är min fråga varför? För kan man ha dom andra 4 under samma så varför inte retts? Jaja bara gilla läget men jag tror detta kan skapa mer förvirring än förbättring.Ska bli intressant att läsa den nya diagnosmanualen för det nya begreppet, vem vet kanske barnen inte har dessa diagnoser helt plötsligt.

Från det till appar, jag är totalt inkompeten vad det gäller teknik, jag fattar mig inte ens på appar för väldigt små barn, kan erkänna att jag kan knappt använda min mobil, jo jag kan ringa, jag kan smsa, jag kan gå in på fb*S* Sen var det stopp, nä nu ljög jag jag kan ju blogga åxå*S* Så hur f-n gör jag för att lära Lilltrollet detta med appar och vilken app ska man använda? Nanna vill inte ha men borde ha en som kan påminna henne om tex medicin dusch och kliva upp mm. Själv skulle jag åxå behöva en app som påminner mig om typ allt, men jag fattar ju inte hur man gör och lära mig själv är inget alternativ för då händer det inte.Nån som har lust att guida mig totalt? Isof hojta till tack.

Nu kaffe sen mata snabeldraken lite...

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards