Alla inlägg under augusti 2014

Tid

Av Jess - 5 augusti 2014 06:22

God morgon!

Dagarna går fort och jag hinner inte riktigt med som vanligt. Luckys mage har ju varit rasslig ett tag nu så igår var vi och köpte canikur och ett specialfoder för vovvar med dirre. Peppar peppar så är han bättre , nu är det inte vatten längre men det är knappt så man får upp det. Han fick vara utan mat igår men hade fri tillgång till vatten, vilket han ALLTID har liksom katterna. Nyss fick han 1 dl av specialfodret som jag hällde i massa vatten i, gissa om han slukade maten snabbt. Led med honom igår pga att han var hungrig och inte fick äta. Nu ska han få 1dl var fjärde vaken timme och i morgon får han 1,5dl morgon, midda och kväll sen byter jag ut 0,5dl per dag tills han helt är på sitt vanliga foder igen. Denna värme slår ut inte bara människors magar utan allas magar. Igår hade jag och Nanna kvällsjobbet på katthemmet.Jisses va varmt och kvavt det var, katterna var loja och låg utspridda i skuggan. Inte lätt att ha päls nu inte. Det är mysigt att vara på katthemmet och man blir så glad när nån kisse får ett hem.

Snart så är det getaway närmare bestämt på torsdag börjar det och det ska bli sååååååå kul. Spännade och se om man stöter på folk man brukar samt att man alltid finner på nya trevliga människor. Nej nu kaffe sen ska jag iväg till katthemmet och ge insulin. Ha en bra dag och kom ihåg att dricka mycket i värmen.

Av Jess - 2 augusti 2014 18:14

Så blidde det kväller igen då. Idag har mamma hjälpt mig att få i lite färg i håret. dammsuget är det också men orkade inte torka golven men har badat/duschat vovven. Gjorde halverade färskpotatisar i ugn med rosmarin och peppar, till det fick Nanna och Diddi varsin snitszel medans jag tog en vegohamburagre till och maken korv*S* Susann och Tom drog till stan och skulle gå på bio och jag antar att dom äter i stan. Har packat träningsryggan för nu är det slut slappat. I morgon blir det gym och det blir det ett par veckor till sen blir det gym blandat med andra typer av pass.Ska åka och köpa mig en bra kalender i stort format så jag kan planera in träning med allt annat. Har varit väldigt slapp länge nu och jag är oerhört slö i kroppen och energifattig, tror det dels beror på brist av träning men även ev vitaminbrist. Ska på dels 40 års koll och så ska jag till dietisten för matinfo mm sen går jag på rehab för knäna så jag har att göra. Snart börjar skolan för Diddi och det blir åter strikta rutiner och bättre ordning. Ikväll ska jag och maken titta på supernatural som vanligt, vi har nu kommit in på säsong 8 avsnitt 3 tror jag det är, ska även en sväng till katthemmet för att dona med en misse. Nej nu kaffe sen börja titta på supernatural.

Av Jess - 1 augusti 2014 18:57

Go'kväll!

Jag förstår inte men jag blir slöare och slöare för var dag som går nu och jag begriper inte varför. Idag har jag varit och jobbat på gästrikekatthem, jag tycker det är så mysigt med alla missarna som är där och blir så glad när dom får ett hem. Stackars Lucky är fortfarande kass i magen och får duscha varje gång vi varit ut, men det vänder snart hoppas jag. Inatt fick jag tvinga ut honom på balkongen för han flåsade så pga värmen inne. jag satte med honom där ute ca 40 minuter sen skulle han bara in. Fick stänga ut katterna från vardagsrummet för att kunna ha öppet under natten. Vi har innätat men Puma lyckas ju komma ut iaf den lilla busan. Idag tog vi bort gallerdörren in till Nannas rum och nu kan alla djuren gå som dom vill. Peggy bryr sig inte om nån av dom andra. Trodde honskulle reagera lite på Lucky men nepp det gjorde hon inte. I morgon ska jag och maken dammsuga och skura golven samt bada Lucky helt, förhoppningsvis har hans mage blivit bättre tills dess. Han luktar inte så mumsigt nu även om han blir duschad när han varit ut så det blir till att skura honom med. Ska även få hjälp av mamma att slänga i färg i håret i morgon så jag kan gömma mina VITA hårstrån   . Nej nu ge Diddi sin medicin sen dna lite innan jag och maken ska ivägen en snabbis till kattehmmet. Ha en bra kväll !

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards