Alla inlägg under augusti 2014

Av Jess - 12 augusti 2014 06:59

Ja så är det tisdag redan och igår blev det inget bloggat, jaja vad gör väl det? Har varit ute med Lucky på prommis, det blev 3,5km och jag frös som bara den trot att jag hade fleecetrjöja på mig. Blir spännande och se hur jag kommer frysa i vinter. Sitter och dricker min frukost nu eller rättare sagt jag dricker kaffe med protein, frukost eller mat överhuvudtaget får mig fortfarande illamående men jag försöker pina i mig mat ändå men frukost går bara inte. Så det blir kaffe med protein och givetvis mina vitaminer. Ska in till gymmet om en timme ca och köra igenom kroppen, har träningsvärk som bara den i låren och skinkorna pga att jag började med squatsen igår, började med 50 och trodde ärligt jag skulle gå av innan jag var klar. Idag blir det till att göra 55, jag ska öka 5 varje dag tills jag kommer upp till 200. Gjorde ett tränings schema igår som jag hoppas innerligt att jag kommer kunna följa men som sagt familjen går före ALLT och blir det nåt så är det så. All träning är bättre än ingen träning även om man inte gör mycke är det alltid mer än inget. Måste införskaffa mig träningskläder, dom jag lånat och fått  är förstora, det ända jag fortfarande kan ha utan att tappa är byxorna (även om jag får dra upp dom konstant) me dom är snart förstora dom med. På eftermiddagen ska jag och min mamma in och städa ur det vi hinner i Nannas lägenhet, förhoppningsvis blir det mesta gjort idag. Förövrigt så är det försöka komma in i runtiner som gäller här hemma. Nej nu ska jag snoka lite på nätet innan jag drar iväg. Ha det så bra alla där ute.

Av Jess - 10 augusti 2014 10:14

Ja men då var GRF slut och snart är det åter vardag. Festivalen i år var något sämre än tidigare år men vi har haft kul och lyssnat på bra musik. Såg powerwolf igår och dom var så grymma, idag är jag hes efter allt sjungande (skrikande). Sen såg jag även Doro,the storyteller samt mina husgudar Dimmu borgir. Synd bara att ljudet på den scenen inte va så bra men jag är nöjd för nu har jag sett dom 2 gånger!! Ser dom gärna många fler gånger!!! Nästa år kommer vi inte vara lika snabba med att köpa biljetter utan vänta och se vad det blir för band, blir det inget vi är super intresserad av så blir det en hårdrockskryssning eller annan festival. Nej nu åter till rutiner så nu ska jag , tvätta,dammsuga laga mat och göra en veckomatsedel mm.och så ska jag gå å gratta min kusn som fylldeigår Japp slut på friden och våra 3 dagar av bara vara vi är över för i år.Ha en bra dag där ute.

 

 

Av Jess - 9 augusti 2014 10:20

Ja då har vi varit 2 dagar på GRF och idag är sista dagen sorgligt nog men så är livet. Igår var det bara 2 band vi ville se och det var heaven shall burn och slayer. Heaven shall burn var jävligt bar måste jag säga , jag trodde det var nåt blöjband men ack så fel jag hade. Slayer var också kanon, snd bara på det dåliga ljudet och jösses va folk som skulle se dom. Kortet är knäppt väldigt långt fram när slayer spelade.  

Hade köpt nya skor för att jag fick så förbenat ont i fötterna dom kostade 75kr och kommer bara hålla denna festival sen åker dom i soporna även om dom är hela för ja ni ser bilden nedan varför.

 

Och det blev 2 öl och en  cider och nån mun här och där av makens öl. Nej nu ska jag ladda inför sista dagen av festivalen som kommer ha massa bra saker att se. Ha en bra dag där ute

 

Av Jess - 8 augusti 2014 08:20

Att ha en morgonpigg vovve är inte alltid så kul som idag tex. Men men bara kliva upp och gilla läget, han är rastad  och har fått mat mm och sover nu som en gris. Jag lyckades ignorera honom fram till kl 5 iaf. Kommer bli en LÅÅÅÅÅNG dag för mig idag. Igår var ju jag och maken in på GRF skitkul och bra musik dock blev jag besviken på dels ljudet men även på sjävla volbeat men men fick ju se grymma arch enemy iaf, visst är hon hyffsad deras nya sångerska men hon når inte riktigt ända upp till vad den förra lyckades med. Jag skulle ju inte dricka hade jag sagt men 1 öl och 1 cider blev det och peppar peppar så gick det bra, men det där med att äta är inte min grej tydligen. Testade viltrulle men efter nån tugga så åkte jag på en megadumpning och var tvungen att sätta mig ner och andas mig igenom den, det tog ca 40 min . Så äta nej det blir inget av med det under festivalen helt enkelt vägrar bli sittandes med dumping!! Men vi hade kul och det är det som är huvudsaken. Nu massa mer kaffe och vänta på att övriga här hemma ska vakna, sen blir det att dra in på GRF igen för mig och maken. Ha en bra dag alla för det ska jag ha

Av Jess - 7 augusti 2014 08:00

Ja då är det torsdag och getaway drar igång, ååååå det ska bli så kul. Dock hade jag gärna sovit lite längre idag men Lucky ansåg att jag INTE skulle sova. Han började tröka redan vid 4 men jag vägrade, kl 6 var det bara att ge upp för då stod han mer eller mindre i sängen och grävde på mig. Jaja, har man djur och barn så har man   Igår fick min mobil spunk och den påstår att jag inte har nåt simkort i sam massa annat skumt som ploppar upp. Jag har provat trycka till simkortet , jag har stängt av den massa gånger mm men näpp den funkar en stund sen kommer tex tex med nåt om roaming samt att simkortet inte är i, så nu kan man inte ringa mig utan man får antingen maila, kontakta via nån av sidorna jag hänger på , komma hit eller ringa maken. Känns skönt på ett sätt att inte ha mobil faktiskt samt att jag inte behöver veta vart den är. Så om nån nu tar kontakt via nätet så kan det ta ett tag innan jag ser det för jag sitter mindre och mindre vid datorn också. Nej om jag skulle köra igång tvättmaskinen samt att fixa det som måste fixas för att vi ska kunna åka iväg. TACK MAMMA OCH PAPPA för att ni ställer upp som backup samt att ni rastar Lucky.

Av Jess - 6 augusti 2014 08:29

God morgon där ute!

Idag är jag trött som få men vad gör det? I morgon är det då dags för årets festivla på getaway och jag längtar massor!! Tre underbara dagar fylld med bra musik och trevligt folk mm. Var till kattehmmet på kvällen med Helena och var där till midnatt typ så när klockan ringde i morse ville jag inte kliva upp men det var bara att gå upp och sen iväg till katthemmet för att ge insulin. Luckys mage är återställd , peppar peppar och nu hoppas jag den fortsätter vara det. Han är inte så glad för han får inte så mycket mat men men så är det bara. Han är som en stor bäbis, han är där jag är och skulle jag gå iväg utan honom rasar hans värld, lilla plutten.Idag blir det till att tvätta och tvätta mm, Cobra har kommit in i en period igen med att kissa i våran säng så nu får hon inte vara i vardagsrummet! Hon är periodare när det gäller just kissa i sängen varför vet jag inte. Å nej jag tänker inte ta bort henne pga det, det finns ALLTID en orsak till varför ett djur gör sina behov på fel ställe det gäller bara att komma på vad det är! Nej nu ska jag ta lite kaffe och vem vet kanske jag tar en stödvila mellan maskinerna tvättar. Ha en bra dag

Av Jess - 5 augusti 2014 18:15

             

Av Jess - 5 augusti 2014 17:02

Lucky ville bada badkar på förmiddan och det fick han göra. Han plaskade lite och jag hjälpte till med duschen. Sen borstade jag så gott det gick samt fixade klorna och tassarna på honom så nu ser han inte hemsk ut och inte klapprar deet på golvet heller. Idag har jag följt nyheterna vilket jag ytterst sällan gör samt att jag har koll på fb angående den jättestora branden utanför  sala. Det har luktat mycke brandrök här på förmiddagen men just nu luktar det inget. Det är svårt att ta in hur illa det är och hur spridd elden är. Jag ber att det ska regna massor över det drabbade området och jag hoppas fler gör det samma så dom kanske ka få kontroll på elden. Som det verkar nu så sprids elden okontrollerat vilket känns väldigt olustigt. Hjälp i form av flygplan har tyvär strandat pga dåligt väder me jag hoppas det lättar så dom kan komma och hjälpa till. Jag önskade att jag kunde göra nåt men tyvärr har jag inte plats men man kan bidra på olika sätt. Håller tummar och tår att det kommer massa regn där samt att dom får kontroll över elden. Nej nu göra klart middagen och fortsätta lyssna på nyheter... Va rädd om er där ute

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards