Alla inlägg den 15 april 2014

Av Jess - 15 april 2014 22:18

Så då var man tillbaka på jobbet och ordningen är återställd   . Dock känner jag mig lite ringrostig trots att jag bara varit hemma 1,5 vecka , fördelen är att allt sitter i ryggmärgen efter så många år. Jag är så glad och nu kan jag äntligen slappna av för nu vet jag att om 12 dagar (den 28 april alltså) så är jag äntligen opererad och kan sakta men säkert börja mitt nya liv samt att jag får börja äta , jag är så less på att dricka dessa (numer otroligt äckliga) shakes. Jag har nu gått ner 14kg sen 3 mars och det är jag himla nöjd med, men det har/är inte lätt för all mat ja allt man kan äta luktar så gott så man nästan gråter inombords men detta är min chans till att få leva länge istället för några år till bara. Nä nu nog om min operation, vet att det nog kanske är lite tjatigt men det är ju frivilligt att läsa*S* Ha nu en bra natt gott folk

YES

Av Jess - 15 april 2014 15:36

Nu är allt klart och jag är så glad. Fick en liten chock då dom vägde mig och jag vägde nu 87kg och min opvikt skulle ju vara minst 88kg. Nu börjar den riktiga nedräkningen till mitt nya liv!!!!

Av Jess - 15 april 2014 06:21

Igår åkte Suss till Manchester och som vanligt var jag en jobbig mamma som ville veta om hon kommit fram till arlanda, sen om hon checkat in, sen om hon klivit ombord samt veta när hon landat och mött Tom. När jag fått svar på allt så kunde jag slappna av.Ja jag är en hönsmamma jag vet   

Om ett tag är det dags att bege sig till huddik och träffa kirurgen och narkosen inför min operation som är om 13 dagar. Lite pirrigt börjar det bli måste jag säga. Vägde mig igår och jag har 5hg kvar ner till opvikten   Diddi skulle följt med men näpp, så Ninna kommer hit och är här med henne tills nån av oss vuxna kommer hem. Min snälla pappa skall köra mig till och från huddik idag. Tack pappa för att du ställer up så mycket. När maken kommit hem för jag anstar att han slutar efter det jag kommit hem*S* så ska vi in till Nanna en sväng och greja lite och senare så ska jag ÄNTLIGEN jobba! Ja jag vet att jag är knäpp men jag gillar mitt jobb så det så och det som är ännu bättre är att jag jobbar på nätterna vilket passar kanon då jag är en natt människa. Nej nu kaffe sen ge Diddi medicin innan det är dags. Djuren har jag redan fixat med mat och sånt. Ha en bra dag folket!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards