Alla inlägg den 7 april 2014

Av Jess - 7 april 2014 19:13

Så var det kväller då. Tingeling är fortfarande ganska groggy men kan gå någorlunda, hon har husse inne hos sig i sovrummet och ligger på hans ben och myser. Hon får vara i sovrummet tills i morgon så hon hinner återhämta sig. Hon låter så sött när hon smaslar nu när hon joxar runt med tungan och inser att hennes hörntänder är borta i överkäken. Hon ska äta antibiotika i 7 dagar nu plus äta mjuk mat ett tag framöver tills hon läkt i munnen.  Gjorde kryddstark köttfärs och spagetti till Diddi och Susann fick köttfärssås och spagetti till middag. Jag och maken fick en varsin shake till middag. Har varit in en sväng till Nanna med lite saker samt att maken satte upp hennes tavlor som hon har. Känner mig lite trött men det beror väl på vädret men även att jag bara intar knappt 500kcal per dygn men om 21 dagar är jag operad och om 22 dagar får jag äta lite fil och det längtar jag efter, jag är så less på pulver nu. Ikväll så ska jag titta på game thrones äntligen, har saknat att se det, har iofs många serier jag följer nu men har inget att se just nu. Nej nu förbereda Diddi för kvällen och sen kaffe och lite tv. Ha en bra kväll gott folk.

Av Jess - 7 april 2014 13:53

Så nu paus en liten stund , 2 saker avklarade 2 kvar. Tingeling har just kommit hem efter att ha fått hörntänderna urdragna då dom var påväg att klättra ut själv. Trött och öm i munnen ligger hon nu och sover i vårt sovrum i lugn och ro.

 

Det tar nog ett tag innan hon är på benen våran lilla tant. Dietisten är nu också avklarad, blev inte nå klokare av det besöket men har fått lite olika näringsdrycker utskrivna till Diddi som hon ska prova, det finns ju en uppsjö av olika märken och dom smakar ju olika även om det ska vara samma sak . Ska in en sväng till Nanna när maken slutat för dagen sen blir det apoteket också. Tja en vanlig dag alltså*S* Nu kaffe sen köra vidare

Av Jess - 7 april 2014 08:01

God morgon. Idag ska tingeling till vetrinären för att ta bort sina hörntänder som bråkar. Katterna är hungriga och sura eftersom dom inte får nån mat nu pga att Tingeling måste fasta eftersom hon ska sövas. Har tagit in buren och bäddat iden och alla missarna är på sin vakt då dom inte vet vem som ska iväg, men dom inser att nån är det dels pga att dom inte fått nån mat och dels pga att buren är bäddad och framme. det är tur jag får hjälp till vetrinären i form av skjuts av min kära ängel till granne samt att min yngsta bror skjutsar och hämtar för idag regnar det så buss hade inte varit kul. Dock så blir det buss fram och tillbaka till dietisten med Diddi. Åker runt tio för vi ska vara där 11, det tar ca 1 timme sen hem och lämna Diddi för att åka in och hämta Tingeling. Ska fixa sovrummet så hon får vara ifred när hon kommer hem från vetrinären. Nej nu göra klart innan det är dags att dra iväg. Ha en bra dag trots regn och rusk.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards