Alla inlägg den 11 juli 2015

Av Jess - 11 juli 2015 08:13

God morgon.

Nämen vad är det där stora gula på den blåa himlen? Det var så skönt att kliva upp idag och inte se regn och tunga moln, visst det är en aningen kallt men det tar jag bara jag slipper regn. 

Igår åkte Nanna till Värnamo och jag satt som på nålar alla timmarna resan tog för henne. Hon hade ledsagning mellan tågen och det funkade kanon, hon var lite nerövs under resan men allt gick bra. Maken skjutsade äldsta dottern till tåget runt fem i går på morgonen samt at vi var in till tågstationen på kvällen för att hämta näst äldsta och hennes kille som kom hem från hans familj i Nottingham. 

Känns himla konstigt att bara ha 1 barn hemma även om vi sällan ser Nanna trots att hon är hemma. Jaja, barnen blir stora så är det. Idag ska jag bada Iris samt att jag ska införskaffa låga gummistövlar för jag är så less på att vara blöt om fossingarna   , jag har ett väldigt bra regnställ så det är bara vattentäta skor och då möjligen vattentäta vantar    som saknas. Sen är det den årliga sk släktträffen idag och den blir annorlunda för oss då det är bara Diddi, jag och maken från våran familj som ska dit.

Sen ikväll ska det packas inför utställningen i morgon. Jag är alltid lika nervös varje gång, varför vet jag inte. Men så är det och det ser ut som om man ska flytta då man packat ner allt, det ska ju vara borstar mm till Iris, mat och kaffe till mig, vatten till både mig och Iris sen så lite extra kläder då man inte vet hur vädret kommer vara. Sen skajag ha bur med och en stol till mig plus en del fler saker. Jag hoppas Iris tar sig vidare, det är 19 stycken långhåriga collie som ställs, jag har hittils inte behövt möta någon annan än att mina hundar slagits inbördes men då har det iofs bara varit inofficiella utställningar , denna är en officiell för brukshundar. 

Nej nu i med mer KAFFE sen dona lite.... Ha en bra dag och be vädergudarna att det blir sol i morgon, det behöver inte vara varmt men sol!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards