Alla inlägg den 7 juli 2015

Av Jess - 7 juli 2015 09:35

Fick brev från habiliteringen om att Diddi inte haft någorn kontakt på ett år!?!?! och därför skulle vi inte bli kallade för att göra en planeringsplan!!! Men va F-N, vi har både träffat dietissten, läkare samt har kontakt med logopeden via HAB, är inte det kontakt? Kan säga att jag kokade som bara den. Provade ringa en massa nummer som stod på pappret men inget svar. Så då ringde jag enhetschefen och frågade vad som händer. Hon var lika frågande som mig och skulle ta tag i det, visst vi har även kontakt med BUP men de ska ju sammarbeta, vilket uppenbarligen inte görs. Sen till råga på det som har det gjorts om på HAB och är indelningarna annorlunda vilket vi INTE blivit informerade om. Det är banne mig inte lätt att veta vart och vem man ska vända sig till nä dem bara bollar runt allt, nä skärpning region Gävleborg!!!! Jag har stridit i så pass många år för mina barns rättigheter så mig trasslar man inte med då kan det bli jobbigt för er. 

Tycker det är drygt nog att behöva tok strida för att få dyslexiutredningen gjord på Diddi, men där har man ju också lyckats med det sm inte får hända, att bolla runt så pass att nu får vi vänta ytteligare ca 300 dagar innan vi får en kallelse. Hur tänker ni när ni gör såhär? Han ska ju börja nian och behöver ha betyg fattar ni väl, eller tror ni det ska växabort? För så ser FK det på de diagnoser hon har, det är skrämmande hur dålig koll och insikt många instanser har. Jag önskade att fler vill utbilda sig inom psykiatrin så att felr kan få den hjälp dem behöver och har RÄTT till. Jag är så glad att jag kom in på utbildningen så kanske jag kan göra skillnad för någon!!! Nej nu mer kaffe och sedan förska tagga ner så jag kan sova lite.

Av Jess - 7 juli 2015 08:33

God morgon!

Har varit ledig natten som var och tur var det, för jag har sovit som en sten men är trött som bara den. Nu är det bara tre nätter till innan jag är ledig sju nätter. Har varit ute med vovvarna och hunnit dona lite här hemma. Huvudet dunkar men det är som vanligt. Maken jobbar och tjejerna sussar sött i sina sängar, jag har ingen aning om när dem kom i säng, så dem lär nog sova halva dagen. Jag ska dricka lite kaffe och kolla lite saker sen ska jag åter lägga mig och försöka sova eftersom jag ska jobba inatt. 

 

Nanna planerar att åka iväg en eller två veckor till en "kompis" så jag har pratat med SJ och så, nu ska det bara bokas biljetter och ledsagning sen så. Diddi har nu långtråkigt och jag tror hon längtar tillbaka till skolan. Hon vill ju inte göra något där hon måste vara ute så det är svårt att motivera henne att göra nåt alls, ska försöka komma igång att spela mer kenect med henne så hon iaf rör sig lite. Kommer bli mycket underligt när Nanna ska iväg för då har vi bara ett barn hemma, alltså hur gör man då? Det händer många saker här liksom nu så man får försöka hänga med   . Hon längtar efter en engen lägenhet och det kan jag förstå, tyvärr är det inte så lätt att få tag i en här där vi bor, men träge vinner till slut.

 

Jag börjar inse att snart är det bara Diddi hemmaboendes av barnen vilket i sig kommer kännas konstigt men det är ju så att dem små blir stora och flyger ur boet vare sig man vill eller inte. 

 

Nej nu kaffe och lite kollande sen sova. Ni får ha en bra dag där ute.

 

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards