Alla inlägg den 13 februari 2015

Av Jess - 13 februari 2015 18:45

Fredags middag betyder i regel tacos i våran familj, idag var inget undantag. Linda och Johan åt här vilket de oftas gör på fredagarna, det har blivit lite av en tradition. Vad åt jag då? Ja inte var det då tacos, nej jag tog 1 ägg och 1 msk keso samt lite kryddor av det gjorde jag en omelett. Keson var inte laktosfri för jag är snål när det kommer till mig, jag har till och med dåligt samvete för att jag inte kan äta nåt som innehåller kött pga att det kostar extra. Och vad händer när jag lyckats få i mig min omelett? Jo, det känns som om nån tagit en pump och pumpat upp hela magen som ser ut som en sprickfärdig graviditets mage och jag kan säga att det gör ONT!och får ränna på toa. Blir en lång natt på jobbet skulle jag tro.Så bara gilla läget och planera om och planera rätt och sluta vara snål. Så en hylla i kylen för mig med laktosfritt resten av kylen till övriga i familjen. Jag har ju redan en låda i frysen för mina veg produkter. Urk va drygt men men thats life. Ska faktiskt räkna lite på hur mycket dyrare det skulle bli om hela familjen blev laktosfria, tja nu menar jag sånt som rör mat och bakning. Godis och om dom köper nåt till sig själva så gör dom som dom vill.

Helgens nätter på jobbet kommer ju inte bli sysslolösa iaf. Nej packa och sätta mig med en kopp kaffe en stund innan det är dags att röra sig mot jobbet.

Ha en bra kväll alla

Av Jess - 13 februari 2015 12:15

Så då är veckan lektioner slut och helgen är här. Jag ser ett ljus i tunneln när det gäller dom uppgifter jag har att göra. Har gjort klart dom uppgifter vi ska lämna in i information & kommunikation och jag har lämnat in samtliga så nu är det gjort. Har 1 liten fråga kvar  i svenskan att göra klart innan jag ger mig in på den stora uppgiften vi fick tilldelad idag. Ska dock göra klart den sista frånga i uppgiften om sagan om ringen och finns det tid så ska jag börja på den stora uppgiften som är argumenterande retorik! I engelskan har jag 3 saker jag ska göra och dom är något krångliga, det svåra är inte att göra det utan att det ska vara på engelska, men vad har man barn till som dessutom är bättre på engelska än svenska! Har även stort prov i psykiatri nästa vecka så det blir till att ta natt 2 till att börja med det, Tur jag tycker det är en intressant ämne , det gör att det är lite enklare att lära in. Nej nu ska jag dricka kaffe med besöket jag fått, Linda och Johan är här på lite kaffe!

Av Jess - 13 februari 2015 06:18

Å underbart med helg tänker många av er, mjo kan så vara men jag har inte helg. Jag ska straxt till skolan sen hem och plugga som en dåre. Sen så har jag 2 nattpass att jobba, det är på ett sätt tur för jag har så förbenat med läxor så det känns helt ok att jobba trots att jag skulle behöva sova en vecka eller två. Visst jag har valt själv att plugga så jag ska inte gnälla, det är bara så att jag inte riktigt hunnit med i den takt JAG vill pga lite saker som hänt. Vet dock att det löser sig på det bästa sättet. Nej ville bara gnälla ur mig lite innan jag ska dra. Jag återkommer under dagen när jag har lite mer tid.Ha nu en bra dag och ta hand om varandra!!!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards