Alla inlägg den 6 februari 2015

Av Jess - 6 februari 2015 17:13

Har suttit och gått igenom en hel del på min facebook, nu har jag tagit bort en massa grupper samt nästan alla spel. Känns skönt att rensa bort en del, jag har även börjat rensa i vännerlistan och har tagit bort 15 stycken än så länge men det kan bli fler vi får se. Sen har jag suttit och tagit bort en hel del appar på mobilen som jag inte kommer att ha användning för nu när jag bara kommer att ha nät om jag har tillgång till wifi. Kanske jag är gammaldags men det står jag för och jag tycker det är skönt att ta bort onödiga saker Ja jag vet att jag har en hel del kvar och att jag använder internet! Finns en sak jag kan sakna lite grann och det är att spela w.o.w men det gör inget, jag vet att jag fastnar om jag skulle börja spela igen så därför låter jag bli. Vad ska jag hitta på istället då tro? Jo plugga ta hand om familjen, motionera och träna vovvar det är vad jag ska göra i stället. Visst kommer jag titta in på nätet också, det vet jag att så kommer det att bli. Jag har börjat suttit mindre och mindre vid nätet då jag känner att det är ett störande moment. Jag kommer vara i behov av nätet när det gäller mat och recept eftersom jag numer är ofrivillig vegetarian och jag har inte så mycket kunskap än vad det gäller bra proteinkällor mm när det kommer till denna kost, men jag lär mig mer och mer som tur är. Idag ska familjen äta tacos men jag tar och äter en grönsakssoppa istället, visst har jag så att det finns vegetariskt då Susann inte äter köttfärs men jag kan ju inte äta mjukt bröd heller så jag tar soppa istället. Nej detta går inte, nu göra i ordning tacosen så det är klart tills Linda och Johan kommer! Sen ska jag glo på tv med min älskade man och bara vara!

Av Jess - 6 februari 2015 14:46

Ja så har jag nu tagit steget! Från och med måndag har jag inget internet på mobilen, eller jo om jag är hemma så jag har tillgång till wifi men utan det så inget nät. Så vill man mig något så får man skicka sms eller ringa helt enkelt. Ska bli så skönt att slippa stressen som det faktiskt är för min del. Ska redan idag ta bort mobila nätet!

Eko

Av Jess - 6 februari 2015 11:52

Hej bloggen och hej på er där ute. 

Här ekar det pga att jag har inte haft tid att blogga, jag har pluggat så mycket samt att jag jobbade förra helgen, men nu är jag här. Som sagt jag pluggar massor så jag hinner inte så mycket annat, visst jag lagar mat och har varitpå ett och annat möte/besök men inte mer än så. Idag har jag haft prov och det gick hyffsat, svarade på alla frågor utom en för då fick jag tilt i skallen. Jaja, blir jag godkänd så blir jag annars får jag göra om det helt enkelt! 


Tog en titt i kylskåpet och skafferiet, insåg att det fanns nlite olika grönsaker som inte var och en räcker till nåt men tillsammans blev det en gratäng men allt möjligt i grönskaskväg i. Hade i lite ädelost och grädde samt kryddor och hade lite lite riven ost i kylen som också åkte i, så nu har jag mat 1 vecka ifall jag inte orkar göra nåt vegetariskt åt mig i veckan   . Ska straxt rasta vovvarna sen blir det att ta tag i läxorna som är STORA och många. Visst jag läser bara 4 ämnen MEN det är olika delar i ämnena som jag har flera läxor i. I engelskan t ex så ska jag göra en typ av bokanalys samt så har vi gramatik och glosor. I svenskan har jag haft prov idag och ska skriva ett arbete ur boken sagan om ringen, sen har jag även läxa i information&kommunikation. Just det jag har ju även en mega läxa i psykiatrin så, ja , jag har att göra så att säga. Men har lovat mig själv at bara göra i ett ämne idag samt att det ska vara klart kl 16 senast sen ska jag ha ledigt tills i morgon iaf. Nej nu har jag inte tid med er här. Ha en bra dag

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards