Alla inlägg den 8 februari 2015

Av Jess - 8 februari 2015 07:54

Så var det söndag och helgen är snart slut. Klev upp tidigt igår för hundarna tyckte att dom skulle minsann ut före fem. Jaja, jag fick ju tid att plugga i lugn och ro efter jag varit ut med dom. Igår blev det en dag mest i soffan men det är jag värd eftersom jag faktiskt hade pluggat ett antal timmar på morgonen. 

   Jag saknar att träna så jag nästan blir knäpp(are) men jag vet att det ända jag gör är att bryta ner kroppen helt eftersom jag inte få i mig tillräckligt med näring, men jag ger mig inte jag ska få ordning på detta och vem vet kanske jag lyckas gå upp ett och annat kilo också    Jag kan inte för mitt liv förstå människor som TRÄNAR fast dom går på antibiotika! Det är rena rama vansinnet. Fast visst förstår jag att man vill träna men att göra det trots att man inte bör anser jag bevis på ren och skär dumhet! Nej inte fastna på andras dumheter nu, rakt fram och skit i sånt! 

   Förhoppningsvis är det snart barmark ute och jag kan äta som jag bör för då ska jag börja löpträna, vet ni hur jag längtar efter det. Innan operationen kunde jag inte springa för det gjorde för ont och mina knän och höfter gjorde ont i veckor om jag ens försökte några löpsteg. Har provat lite här och lite där när jag tränat och jag KAN springa!!! En av mina mål var/är just att kunna löpa igen, när jag var ung så sprang jag en del och det gav en oerhörd avkoppling. Tänk att tex ha lurar i med en bra bok eller musik och sen bara springa.....LYCKA!

   Idag ska här veckohandlas och Ninna ska förlja med för hon ska gära det samma. Maken och jag ska gå igenom matsedeln och inköpslistan innan vi ska åka. Ska även tvätta upp det som finns i tvättkorgen (å ja jag vet att så fort den är tom kommer Diddi och fyller den IGEN!) ,golven ska dammsugas och torkas mm. Sen ska jag göra lite läxor också. En helt vanlig söndag alltså   

   I morgon ska Diddi iväg med sin klass på ett badhus, det är så kul att hon nu följer med på saker och ting. Förr vägrade hon göra nåt utanför klassrummet vilket då ledde till att hon blev hemma dom gånger dom var iväg. Idag ska hon dock göra lite läxor som hon ska lämna in på tisdag. Har försökt få tag på nån inom hab så dom kan göra nåt åt  denna härva vad det gäller Diddis dyslexiutredning men det är banne mig omöjligt att få tag i nån, men skam den som ger sig!

   Nästa vecka blir det lite ändringar i mitt schema, då ska jag ha en lektion mer på torsdagar, har haft utglesning tidigare då vår lärare ansåg att det är bättre att ta det i början för att sedan ha tillgång till lärare under senare del av terminen och det är ju smart tänkt. Oftast så går man i början sen brukar lärarna ta bort men inte denna lärare! Maken och Susann kommer jobba som vanligt. Dock vecka 8 blir annorlunda , då ska maken ivög igen från tisdag eller onsdag och kommer hem på fredag eftermiddag, ja det är väl så att det år så det kommer bli nu när han fått ny roll och position!

   Nej nu har jag inte tid med detta , läxa  nu sen allt det andra. Ha en bra dag och var rädd om varandra!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards