Alla inlägg den 10 februari 2015

Av Jess - 10 februari 2015 17:42

Jaha, som om jag inte har nog med läxor att göra?!?! Kollade som tur var på fronter och en av lärarna hade då lagt in en uppgift som ska vara inne på söndag! Denna uppgift hade tydligen ramlat bort från planeringen, jaja bara gilla läget och göra den med. Jag har gjort halva analysen av sagan om ringen klar, ska bara göra den andra halvan också, som tur är ska den vara inne 1 mars liksom analysen av den engelska romanen och den har jag inte ens börjat med. Dock har jag gjort alla uppgifterna i information&kommunikation klart och lämnat in samt påbörjat pluggningen inför psykiatri provet som vi ska ha nästa fredag. Har även gjort engelskan som ska vara till på torsdag, samt att jag repeterat en hel del i information&kommunikation inför word provet vecka 10, det känns inte alls bra kan jag säga. ÄR ju så himla mycket att hålla reda på så man blir kokko av att bara titta på det hela. Så lite har jag gjort iaf.

 

Känner mig kanon stressad så jag tänker INTE plugga mer idag då kommer jag bara bli ännu mer knasig! Maken ska glo på hockey ikväll så jag ska läsa hade jag tänkt mig, alltså med andra ord jag kommer somna och sova gott   .

 

I morgon ska jag åka buss med Diddi till skolan, hon ska ha utvecklingssamtal på förmiddagen så då får hon åka när jag åker. Blir spännande att åka så långt med henne utan att kliva av på stan. Sen har jag dubbellektion i svenska på det. Nä urk nu orkar jag inte skriva mer. Ha en bra kväll gott folk!

Av Jess - 10 februari 2015 06:58

God morgon där ute!

Gårdagen blev en smått kaosartat dag med en hel del stress, men den  dagen gick och vi alla överlevde. Tack mamma och pappa för all hjälp, utan er skulle det inte gå. 

   Nanna var till sin HC igår, först till e sköterska sen till läkaren. Och som vanligt så ser tyvärr inte läkaren utan säger att hon ska smörja med mjukgörande, vilket vi gjort och det hjälper föga men men. Så idag blir det att ringa igen, sköterskan i går trodde att det ev kunde vara svinkoppor i kombo med nåt annat och vet ni hon har förmodligen rätt. Det är inte första gången Nanna har detta tyvärr och det som händer när läkarna inte vet utan tror att det är torr hud endast är att hon spricker sönder i HELA ansiktet och får öppna sår! Sen när dom får se hur det blir när dom inte förstå så ser dom ut som levande frågetecken! Jaja, bara gilla läget och se framåt.


   Diddi var iväg och badade med sin klass. Hon var jätteduktig, först skoltaxi till tågstationen sen buss därifrån till badet och samma vända fast omvänt hem efter dom badat och ätit lunch. Hon har idag träningsvärk i lår och magmuskler *S* Ja det blir ju så när man inte är van.

Ska jaga habiliteringen ige idag samt ringa och förnya hennes recept på medicinerna så man inte står där med långnäsa, har lyckats nån gång med det och det blir inga bra resultat av missad medicin kan jag säga!


   Sen måsta jag bara få ur lite aggro! Hur korkad får man vara som "vuxen"? Om man förespråkar en sak bör man inte själv följa det då? Alltså man tränar INTE när man äter antibiotika så är det bara!!!!! Är man tränings människa och tycker om att träna så leker man INTE Gud! Men iofs så visar det på hur mycket okunskap dessa/denne har om just hälsa! Ja jag vill träna och jag sörjer massor att jag INTE kan träna pga mitt låga näringsintag, jag har dock kunskapen och det sunda förnuftet att förstå vilket är bra! Ja jag vet att det kaske låter fånigt men det bjuder jag på.


   Nej nu utfodra djuren och se till att Diddi har allt som hon ska mm. Ha en bra dag där ute och AKTA er för det hala väglaget!!!!!!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards