Alla inlägg den 11 februari 2015

Av Jess - 11 februari 2015 17:01

Ja va är stress? Kan det vara när det blir för många bollar i luften så att säga? Idag har/är jag så pass stressad att jag bara är irriterad på allt. Det är inte meningen att jag ska påminna och be om hjälp, det borde väl gå ändå? Tex, dammsuga, gå med hundar, förbereda mat , köra igång en tvättmaskin kolla om den ygnsta har läxa mm. Vi är faktiskt 5 som bor här men ofta får jag känslan av att det är 4 och en uppassare.Fick sluta tidigare idag och var glad över det för jag tänkte att nu får jag lite tid, hahahaha, ack vad jag bedrog mig.vovvarna rastade och utfodrade, middagen snart klar, 2 läxor klara ( mina egna alltså), snart starta tvättmaskinen, fryst in lite matvaror, efter middagen ska jag få in yngst i duschen samt ev göra läxa med henne sen göra egna läxor, sen blir det sista rastningen med hundarna innan sängen för i morgon måste jag upp kl 5 för att hinna allt innan skolan då jag börjar halv nio. Nä ska inte gnälla men jag är helt färdig. Ibland blir det lite förmycket helt enkelt!

Av Jess - 11 februari 2015 07:20

God morgon!

Eller god och god, det kan ju diskuteras , sovit uruselt och har en huvudvärk utan dess like. Tvingade mig att gå upp och in i duschen. Treo och kaffe sen blev det en sväng med hundarna. Väckt Susann som börjar sent och väckt Diddi som även hon börjar sent idag pga att det är utvecklingssamtal. Har förberett under några dagar att hon och jag ska åka buss till hennes skola. Kan tyckas enkelt för många men det är inte det för alla oavsett om man är 10 år eller 50 år. 

Nannas ansikte är rött och nu har hon hela ansiktet täckt med vad läkaren kallar torr hud, nu är det ju så att hon har en hel massa blåsor så bara torr hud är det inte. Jag gick tillbaka i mina dagböcker och hittade vad vi då använde när hon hade detta förra gången, köpte in det som behövdes utom en sak för den är receptbelagd. Hoppas nu detta funkar för hon har ont min stackars lilla tös.

 

Efter jag varit på utvecklingssamtal så ska jag till min sola för lektioner. Måste prata med datateknikern för jag kan inte göra vissa saker som tex ladda upp mina arbeten jag gjort i skolan och få in dem i fronter, nåt knas är det för även min lärare i information & kommunikation går bet på vad som är fel. Måste få ordning på det då jag har 2 arbeten som ska lämnas in denna vecka liggandes i skolans dator. 

 

Det är tur att jag har så underbara föräldrar, dom ställer upp och finns när vi behöver. Som idag tex blir vovvarna själva från ca 8:40  (Nanna är hemma men går ju inte ut) så mamma ska gå med vovvarna runt tolv på en promenad. Jag slutar vid 16 och maken vet man aldrig riktigt när han slutar, efter 15 nån gång.

 

Nej nu är det dags att plocka klart och kolla så att allt är nedpackat och klart. Ha en bra dag och var försiktiga för det är glashalt ute iaf här där jag bor.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards