Alla inlägg den 22 september 2014

Av Jess - 22 september 2014 13:45

Så nu har jag varit till dietisten igen då. Domen är näringsbrist, nähä kunde jag aldrig gissa. Så nu är det förbud mot att träna mer än max 3 gånger/veckan samt att jag ska äta med 1,5-2 timmars mellanrum inte längre! Jag bör ligga på 1600kcal/dygn men kommer upp i ca 700 kcal vilket är på tok för lite. Men jag kämpar vidare! Har fått proteinpulver utskrivet samt lite olika tips på vad jag kan stoppa i mig då jag max får i mig  1dl. Kommer även få lite olika recept på vegetarisk mat att laga i ordning eftersom jag inte klarar kött.Fick ställa mig på vågen och den visade 63kg nu. Jaja det blir bra till slut. Bara kämpa vidare!

Av Jess - 22 september 2014 07:32

Måndag och nu är hösten här med full kraft. Visst tycker jag det är lite mysigt men det behöver väl inte regna så mycket kanske. Litha (min förra ögonsten) fick man släpa genom porten och hade man tur gick hon några steg när det var regn. Lucky bryr sig inte ett smack men han blir ju tokblöt, har ett regntäcke men han far omkring och skakar så det nästan trillar av så jag måste införskaffa en regnoverall till honom annars får vi vattenskador här hemma.

Jag tyckter verkligen synd om Susann idag, inte kul att ha så lång resväg i detta väder och det går inte att använda paraply pga blåsten. Antar att hon är VÄLDIGT blöt när hon kommer till jobbet.

Diddi konstaterade att det är väldigt bekvämt med taxi till och från skolan när det är som i dag.

Själv ska jag ge mig ut i rusket för jag ska till specialist dietisten samt ett möte. Ska jobba inatt  också och det ser jag inte fram emot just nu för mina öron gör ont som tusan, antar att det inte blir bättre av detta blåsande och regnande. Jag erbjöd katterna att gå ut på balkongen men av nån anledning tittade dom på mig som om jag tappat alla skruvarna   .

Hur vanligt är det att när man sitter vid köksbordet måste flytta sig för det blåser så pass att man fryser? Jag sitter ju för bövelen inomhus inte ute *morr*

Nej nu kaffe och försöka kickstarta ... Ha en bra dag i höstrusket

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards