Alla inlägg den 3 september 2014

Av Jess - 3 september 2014 22:35


Just nu måste jag börja tänka framåt och på hur jag ska komma dit. Det är många frågor som tyvärr saknar svar men jag måste ta tag i detta nu innan det blir för sent helt enkelt. Det kommer bli en hårfin balans mellan galenskap och framtid, om jag klarar av det jag tänkt så blir det kanon men det finns nåt som heter ekonomi också och pengar är ett måste idagens samhälle. Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska gå till väga men har några veckor på mig att försöka lösa detta på bästa sätt. Den största frågan är hur jag ska lösa det ekonomiskt och samtidigt behålla mit förnuft utan att bryta ner mig totalt. Ja det är lite kryptiskt men jag velar, fast igentligen har jag inget val i slut änden utan jag måste ta ställning hur jag ska lösa det hela helt enkelt. Det är ingen enkel sak kan jag tala om, helst vill jag bara köra ner skallen i sanden som en struts, för då kanske allt ordnar sig? Nej så funkar det inte tyvärr! Önskade jag kunde knäppa med fingrarna och allt blev bra!!! Nån som kan trolla till det så för mig var vänlig hör av dig i sånnfall. Nej nu har jag inte tid med sånt här, har annat att göra. Ha nu en trevlig natt och sov gott ni som ska sova!

Av Jess - 3 september 2014 20:03

Idag har det varit en dag som sänkt mig ganska ordentligt men jag reser mig igen så småningom! Har varit på gymmet direkt efter jobbet och det var behövligt dels pga träningsvärk men även för att göra av med lite frustration. Kom hem runt halv elva och tog då Lucky på en kortis innan jag la mig för att sova. Telefonen ringde straxt efter 12 och jag hade då inte somnat än pga alla tankar som nu snurrar i huvudet. Det var från Diddis skola, hon ville hem pga att hon inte mådde så bra. Detta börjar bli mer regel än undantag att hon inte går hela dagen. Jaja jag orkar inte bry mig just nu om det, hon åker till skolan iaf och gör det hon kan. Lyckades sova ca 1,5 timme innan jag vaknade igen. Har varit på möte med maken på Diddis skola som tog 1,5 timme. Sen hem för att göra middag men orken fanns inte så det fick bli potatissallad och rostbiff till familjen själv tog jag en kopp kaffe och en knäckemacka med ost. Jag kan inte äta alls nästan när jag mår som jag gör nu och även innan op hade jag samma problem att få i mig nåt när det strular till sig såhär och jag blir stressad till kanten av vad som är hälsosamt. Att försöka vila nu ikväll var omöjligt då min stressnivå ligger ca 100% över normal stressnivå så jag förberedde en delinför middagen till i morgon samt tog reda på tvätt mm. Mitt huvud tja jag behöver nog inte nämna att det känns som om det kommer sprängas. Förmodligen kommer bloggen bli lidande och annorlunda ett tag men det finns orsak till det samt att en del inlägg kommer vara låsta och det är för att jag behöver skriva av mig men inget som andra bör se eller har med att göra. Jag ber om överseende och lovar att tids nog kommer det bli som vanligt igen jag vet bara inte när. Nej nu försöka koppla av innan det är dags för jobb

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards