Alla inlägg den 17 september 2014

Av Jess - 17 september 2014 22:49

Min familj är inte som andra familjer, men vems familj är som nån annans? Vilket som så är det så att i våran familj måste man planera och ha framförhållning, utan det går allt åt fanders, iallafall för oss!

Att försöka få omgivningen att förstå hur det är går inte riktigt. Jag måste planera allt i stort sett annars går nåt åt skogen.

När det då finns människor som inte har tillräckligt i skallen så dom kan tänka på andra än sig själva blir det svårt, MEN jag löser det ändå för jag ( liksom många andra) har minsann fått lära mig att få det att funka ändå oftast ! Ni som rycker på axlarna och tycker att det är konstigt prova gå i mina skor 1 vecka, jag lovar att du är döende sen pga sömnbrist mm.

Jag är mamma,maka,arbetare,assistent,vän och mycket mer än så, problemet är att jag får inte tiden att räcka till och det leder till att jag glömmer bort mig själv. Men som tur är ringer väckarklockan och väcker mig så jag kan dra i bromsen och börja prioritera om och göra rätt, alltså det som är rätt för mig! När jag blir ifrågasatt pga val jag gör blir jag ibland ledsen men inser att den/dom som ifrågasätter inte har tillräckligt med kunskap och då känns det lite lättre.

Jag har nu gjort ett val som i andras ögon kanske är tokigt men vet ni vad det är ok att tycka så för det är nog tokigt för dig men för mig är det rätt. Ibland känns det väldigt ensamt men det gör inget för jag vet att jag ALLTID har min familj och dom finns ALLTID där!

Jag kommer förmodligen lägga några av dom sidor jag håller till på på is eller ta bort helt, bloggen kommer jag behålla. Jag har valt att ta bort saker som gör mig  illa till mods så vill man mig nåt får man använda telefonen,sms eller maila, jag kollar mailen ett par gånger per dag. Jag behöver denna förändring samt att jag inte kommer ha tid över pga olika orsaker. Nej nu kaffe och göra ett litet ryck på jobbet. Ha en god natt !

Av Jess - 17 september 2014 18:17

Även idag fick Diddi vara hemma men i morgon så ska hon tillbaka till skolan. Hon är piggare men det tar nog ett tag innan hon liksom vi andra r helt återställda. Mina öron är till salu för dom gör himla ont fortfarande, jag har faktiskt inte haft tid att ringa hc så jag får snällt ha ont lite till. Natten jobb gick bra och mötet på komvux idag gick kanon. Nu är det första steget klart och nu är det bara att göra steg 2 och sedan vänta på besked. Lyckades sova lite drygt 30 minuter sen låg jag och vred och vände mig i drygt 1,5 timme. Konstigt nog är jag inte trött men har en huvudvärk från helvete, med andra ord det är som vanligt    Har 2 nätter kvar att göra denna vecka plus att jag ska iväg med Nanna på fredag förmidda. Lite tajt med tid från det jag slutar tills vi ska vara på mötet men man har ju vana av att få till det iaf. Nästa vecka så jobbar jag måndag natt sen på onsdag ska jag på heldags utbildning samt att det är några möten inbokade. Sen så jobbar jag nästa helg igen. Sen måste jag försöka boka om ett möte med Diddis skola då vi naturligtvis fick pers.mötet lagt just den dagen vi fått tid. Skulle ju haft pers.möte nu på måndag med det blev flyttat pga utbildning. Blir lite less på att allt ska ske i sista stund men men bara gilla läget. Men det blir förhoppningsvis ändring på det efter jul! Nej nu kaffe  sen slappa innan det är dags att åka och jobba. Ha en bra kväll där ute.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards