Alla inlägg den 24 maj 2015

Av Jess - 24 maj 2015 20:25

Tänkte dela med mig lite av den näring jag får i mig (tyvärr jag har inte sköt detta de senaste dagarna vilket straffat sig hårt), kom ihåg att jag är medveten om att jag får i mig för lite så slipper ni ha åsikter. Det beror på de problem jag har efter min GBP och jag kämpar dagligen med att få i mig lite större mängd


Frukost: 0,75 dl naturell kvarg, 1 msk fil samt en portion med bär, körde allt i mixern.

Mellis: en hård smörgås med ett skivat kokt ägg + kaffe

Lunch: 1 dl blandade bönor och 2 basilikapuckar + 1 msk gräddfil med vitlökskrydda

Mellis: samma som frukosten

Middag: 1 vegbiff och 0,75dl blandade bönor + 1 msk gräddfil med vitlökskrydda

Kvällsmål: 1dl hemgjord soppa på linser, bönor och grönsaker som jag mixat slät samt 1 hårdsmörgås med 2 skivor ost på.

Utöver detta dricker jag ca 6 muggar kaffe samt ca 2 liter vatten. Jag har även extra protein i frukosten samt eftermiddags melliset då min kropp är i behov av det. Tränar jag vilket jag oftast gör i nån form så brukar jag ta en extra kvargshakepå ca 1,5 dl före samt ca 0,75 dl efter men har då i frön så jag får i mig viktiga fetter också. Allt jag äter är även laktosfritt och helt köttfritt, vilket även innefattar att jag inte äter fisk (lax ytterst sällan) eller kyckling.

Av Jess - 24 maj 2015 19:53

Det blev ett lyckat besök på järvägsmuseumet igår. Trots att det var knökfullt med folk klarade Diddi det galant. Jobbade natten som var och jag har förbenat ont i ryggen. Idag har jag inte gjort många knop. Jag måste ta mig i kragen och se till att äta som jag ska, har slarvat några dagar och det straffar sig stenhårt! Plus att jag  slarvat med mina vitaminer i nån vecka, resultatet av mitt slarv är noll energi och sjukdomskänsla. Men nu är det slut med slarv för jag tänker inte må skit!!! Ska planera och göra färdigt mat så jag slipper laga mat hela tiden samt göra iordning mellis mm så det är bara att ta fram. Inser att näring är A och O i ett sunt mående och tillsammans med träning ger det underbar effekt. I morgon ska jag på förmiddagen förutom rundan med vovvarna laga mat och göra en matsedel. Maken får ta vägen förbi apoteket när han slutar jobba för att köpa mina vitaminer så jag kommer på fötter igen.

Idag har jag varit på info mm angående 24fitcamp som jag ska delta i, spännande kommer det att bli! Nej nu sätta lite fart. Ha en bra kväll gott folk!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards