Alla inlägg den 23 maj 2015

Av Jess - 23 maj 2015 07:10

Har börjat med en ny vana när det gäller hundarna. Har börjat ta en runda på ca 5 km på förmidagarna med dem, går i raskt tempo nästan så det går över i löpning. Iris som är ett energiknippe som inte blir särskilt trött av motion är helt utslagen när vi kommer hem från dessa rundor. Det är en massa att se på och väldigt många intryck vilket gör henne trött. Första halvan av turen så ligger hon lite framför medans Lucky ligger bakom och tycker att det är pest att behöva röra på sig så tidigt, men när det är ca 1 km kvar och han inser att vi är påväg hem då är det ombytta roller, för Iris vill inte hem. Fick hon som hon ville sprang hon hela dagarna. Dem är väldigt olika mina luvrbollar, Lucky är en liten latmask som helst bara vill vara vacker och ligga och lata sig, som en riktigt diva. Iris är en brud som vill röra sig och jobba, annars blir hon uttråkad och deppig. Sen så har vi det där med mat, Lucky har e VÄLDIGT känslig mage och klarar inte vad som helst medans Iris har plåtmage. Har nu ett foder som vi användt sen januari och Luckys mage är som den ska sen dess, men Iris gillar det inte riktigt, visst äter hon men inte som hon bör. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det förhon kräks om hon blir tom i magen. Problemet är att av de DYRA fodren klarar inte Lucky nåt förutom ett digestive foder som går på nästan 1000kr och det räcker nästan en månad ,vilket inte är ekonomiskt möjligt nu när jag är student. Så ska jag köpa av tex royal eller liknande måste jag köpa olika sorter och det kostar mer än det smakar. Fodret dem äter nu är ett bra foder helt klart men som sagt jag är lite kluven. Har roat mig med att läsa och kontrollera foderinnehåll och jag tror inte många vet att de dyrare varianterna har SAMMA innehåll som många av dem som du kan köpa i den vanliga affären. Har du tips angående prisvärt och bra foder dela gärna med dig. Bor du  nära Gävle och vill träna vovve ihop så hojta till. 

Av Jess - 23 maj 2015 06:58

Fy farao va ont det gör! Jag har lyckats få en låsning vid skuldran där jag har en gammal fallskada, denna låsning gjorde jag allt för att slippa. Var ut med maken i spåret igårkväll , det blåste och var inte alls skönt, försökte hela tide tänka på att INTE dra upp och ihop axeln men det gjorde jag tydligen ändå så nu sitter jag har med smärtan från H. Har tagit smätrstillande, nackdelen är att jag blir så snurrig av den så jag tar denna bara om jag har så ont att jag inte står ut. Det är nog bara andra gången jag användt denna tablett så är det nåt jag är så är det smärttålig. Jaja, bara gilla läget, dock blir det ingen löptur för mig idag pga smärtan. Ska till järnvägsmuseumet idag med Diddi och ev maken. Vi tar bussen in till stan och sedan ång tåg till museumet. Ska bli kul att se och uppleva lite historia samt att Diddi kommer ut bland folk. Sen återstår att se hur folk accepterar annorlunda!  Inatt ska jag även jobba vilket ska bli spännande med denna värk då jag har svårt att använda min vänstra arm, men jag löser det som vanligt! Hundarna sover som stenar än vilket är helt ok, önskade bara att jag också kunde det. Nej nu kaffe och uggla lite. Ha en bra dag alla

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards