Alla inlägg den 31 maj 2015

Av Jess - 31 maj 2015 09:06

I morgon är en dag med STORA förändringar. Susann flyttar hemifrån och det kommer bli annorlunda och kännas konstigt. Tror även att hon känner att det är lite läskigt men samtidigt skönt att få eget. Det kommer bli lite rörigt och så ett par dagar samt en hel del åkandes efter jobbet för henne och maken. Men det blir bra i slutänden det vet jag. Medans dem kör saker till hennes lägenhet så ska jag skura ur hennes rum när det blivit tomt och sedan fixa fönstret mm innan vi ska ha in våran säng och göra i ordning. Första natten kommer jag ha svårt att sova det ska gudarna veta men som sagt det är en vanesak. Vi har ju familjedag på fredagar men vi får nog flytta det till söndagar så barnen som inte bor hemma kan komma på mat och så att vi kan se att dem mår bra. För är det något dem är dålig på så är det att hålla kontakt, eller vad säger du Linda?   Skickar man ett sms får man vara glad om man får svar samma dag, Susann är lite bättre på att svara än så länge    Tur jag har sommarlov så jag hinner vänja mig vid det nya innan jag ska jobba 1 månad. Jag har lite svårt för vissa typer av förändringar, dock tror jag att just denna förändring är lika för de flesta föräldrar . Måste komma ihåg att köpa en sak idag så jag vet att Susann kommer upp i tid när hon flyttat    Nej nu ska denna nerviga mamma försöka ladda upp sig helt inför den kommande fystesten som ska göras ikväll. Ha en bra dag alla trots skitväder!

Av Jess - 31 maj 2015 07:16

God morgon i rusket!

Fy vilket väder denna helg. Gårdagen började lovande med sol men efter ett par timmar kom regnet och har sedan dess till och från spöregnat. Igår firade vi min far som tidigare i veckan fyllde 65 år. Så nu är han pensionär på heltid! Mycket folkv ar det och väldigt trevligt och god mat. Vi blev dock inte kvar så länge för vi var båda väldigt trötta samt att hundarna inte borde vara ensam så länge nu när Iris löper. Förvisso hade vi stängt av  och så men man ska aldrig säga aldrig, tur är dock att Lucky är steril .

Tack mor och far för en trevlig tillställning igår.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards