Alla inlägg den 15 maj 2015

Av Jess - 15 maj 2015 09:07

Denna vecka har jag haftt mer än fullt upp. I måndags var jag till Säter för att göra antagningsprovet, mina snälla föräldrar körde mig dit och hem. I tisdags hade jag prov på facktermer inom psykiatrin, hade alla rätt samt att jag hade prov på exell. Onsdagen hade jag nationellt prov i engelska, 5 timmar! Så jag har pluggat som e galning kan jag berätta. Ska göra klar två inlämningar denna vecka, den ena är jag nästan klar med. Som tur är så är det inga stora inlämningar och jag har till på söndag 23.59 på mig. Sen har jag vad jag vet bara en inlämning kvar att göra och som jag förstått så har jag inga mer prov nu men vem vet. 

Jag har börjat träna komandon med Iris och det går bra, hon är så matfixerad så hon har stenkoll så länge jag har godis*S* Men det går bättre och bättre även utan. Lucky är noll intresserad och är inte särskilt matglad heller så det blir svårare, men han är inte sån som drar iväg på det sättet Iris gör, han kan dra om det kommer en annan hane men hittils har jag fåt stopp på honom. Måste även träna båda på att INTE försöka äta upp traktorer, jag vet banne mig inte varför dom blir som rabiessmittade galningar när det kommer traktorer och vi är i rastgården. Så jag har en del att göra med vovvarna.

Susann kommer helt plötsligt flytta en månad tidigare så redan 1 juni flyttar hon. Kommer kännas konstig på flera sätt men man måste inse att barnen blir vuxna och vill ha ett eget liv.

Juni månad är jag ledig från skola och jobb förutom 2 nätter. Då ska jag lägga all krut på att övningsköra och plugga klart teorin så jag får mitt förbenade körkort nångång   .

Nej nu lite kaffe och vänta på att alla sjusovare ska vakna, tänk om en annan fick sova också.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards