Alla inlägg den 27 maj 2015

Av Jess - 27 maj 2015 15:04

Så då har jag varit på kirurgen och nu fått att jag är ok. Visst jag har fortfarande mina svårigheter med att få i mig rätt mängd mat men jag har stabil vikt nu och mina värden är fortfarande klockrena. Dessutom mår jag bra! Så nu blir jag överflyttad med mina kontroller till HC. Känns bra måste jag säga.

 

Ibland slår det mig hur olika vi människor är. Alltså jag tycker det är bra att vi är olika men sen när det gäller värderingar kan man ju börja fundera. Tex, smita från jobbet bara för att det passar en och skita i att andra får jobba häcken av sig. Eller ta ledigt bara för att man vill och sätta andra på pottan. Tja det finns massa mer att ta upp men vem orkar läsa. Det jag vill komma fram till är vart finns moralen? och vad hände med behandla andra som du vill bli behandlad, för jag tror knappast att man vill bli behandlad som skit eller slita sig halvt ihjäl bara för att en del inte behagar använda skallen,eller har jag fel? Ja jag stör mig nå fruktansvärt på detta, förstår inte hur man har mage att göra sånt här upprepade gånger. Kanske är det så att dessa personer ser sig som förmer än andra?  Nej nu ska jag inte skriva mer för då kommer det snart fula grodor på småbarnsnivå och det är dumt. Ha en bra dag alla

Av Jess - 27 maj 2015 07:22

God morgon!

 Dagarna går och snart är det sommarlov. Min rygg krånglar men igår när jag var på 24fitcamp så lyckades jag med hjälp av min yngsta bror vid strechingen att klocka tillbaka muskeln där den ska vara. Jag måste säga att det var himla trevligt att träna med detta gäng. Har varit på olika ställen där det är gruppträning och hittils är det BARA på friskis och på 24fitcamp som jag känt att jag är tillåten att vara jag och ändå få vara en del av allt. Ingen beter sig som om dem vore förmer än någon annan, det var skönt. Hit kommer jag fortstätta gå även efter fitcampen. Ja nog märks det att jag inte tränat så mycket styrka för jag har duktigt ont i benen och rumpan, alltså gjorde jag rätt   . Tack broder Jocke för att du fick mig att våga gå dit och träna! Idag ska jag till kirurgen för uppföljning, blir intressant att se vad han/dem har att säga. Återkommer med domen senare, nu kaffe och vitaminer sen göra mig klar så jag törs visa mig ute! Ha en bra dag alla.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards