Alla inlägg den 22 maj 2015

Av Jess - 22 maj 2015 07:21

God morgon!

Dagarna går rasade fort nu och jag hinner inte rikigt med, så bloggen blir mindre aktiv. Snart är det sommarlov och det är på gott och ont i våran familj. Det blir omställning för Diddi som då kommer vara än mer låst då hon inte åker till skolan. Men vi ska försöka göra det bästa av situationen. I morgon tex ska vi till järnvägsmuseet då dem firar 100 år. Ska bli spännande och samtidigt en utmaning då det kommer vara mycket folk. När man har asperger,adhd,bipolaritet samt tics är det inte helt lätt att hamna i en sådan situation där det är massor med människor, men jag är glad att hon vill åka dit så vi gör det och tar det som det kommer. Sen ska jag jobba lördagnatt! 

Nanna verkar ha en period då hon är gladare och en aning mer social, det känns skönt. Hon har handlat lite kläder via nätet och det är behövligt. Hon har bra smak när det kommer till kläder måste jag säga. Snart så flyttar Susann till eget och jag och maken får ett sovrum, det är några år sedan vi hade det så det kommer kännas ovant ett tag. Sen att bara ha 2 av 4 barn boendes hemma kommer också vaa konstigt, men barnen växer upp och vill stå på egna ben. 

Träningen går bra, dock bråkar mina lungor och krampar när jag är ute i spåret. Vi springer varannan dag jag och maken, sista vändan så krampade jag så pass att jag var tvungen att gå mer än tidigare. Blir arg eftersom jag har orken men kan inte andas. Jaja, om det inte ger sig får jag ringa HC för att få hjälp. Sen så har jag anmält mig till ett fitcamp vilket kommer bli skoj! Maken är ingen som gillar gruppträning så han hoppade det. Det är 24fitclub och det är gratis, vem säger att gratis inte är bra? Allt behöver inte kosta pengar så det så! Det ger minst lika bra träning och man behöver inte oroa sig för att pengarna ska räcka! 

Nej nu kaffe och se till att Didd kommer iväg till skolan. Sen blir det en runda med vovvarna!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards