Alla inlägg den 1 maj 2015

Av Jess - 1 maj 2015 06:56

Hej hej.

Det är nu ett bra tag sedan jag skrev något, det beror på att jag haft otroligt mycket att göra när det gäller skolan men nu börjar det lugna ner sig. Diddi har hunnit fylla hela 15 år så nu är verkligen mina barn stora. Jag har gjort en vetenskaplig uppsats som höll på att driva mig till vansinne innan jag fick den klar. Tja det har hänt en hel del men just nu orkar jag inte dra upp plus att jag faktiskt inte kommer ihåg. 

Vaknade idag av att Iris tydligen är väldigt dålig i magen, fick börja med att skura köket. Har varit ute med vovvarna samt badat Iris vilket var välbehövligt pga att hennes mage är kass. Eller ja jag badade henne inte utan tog bakdelen som var mindre trevlig. På söndag är det utställning och jag hoppas att hon är bra tills dess, jag hade canicur hemma som tur är så hon har fått en första dos av det. Ska bada Lucky idag och det kommer ta sin tid då han har MASSOR av päls. Så min dag idag kommer gå åt till att fixa honom och i morgon får Iris sitt bad och då är hon förhoppningsvis bra i magen igen. Det är typiskt att nåt sådant ska hända nu bara för att dem ska ställas ut. Till hjälp på utställningen så har jag maken, han ska ställa ut Iris   . Blir lite svårt att ställa 2 vovvar samtidigt, alltså om dem ska mötas inbördes. Ska bli kul att umgås och spendera en HEL dag med vovvarna och maken ända nackdelen är att det är utomhus och jag tycker att det är KALLT! Så det blir lager på lager effekt så man överlever samt massor med kaffe! Har man tråkigt på söndag och bor i närheten av gävle kan man ju åka och titta på fina vovvar i boulongerskogen. 

Nej nu ska jag dricka lite mer kaffe och ladda inför en hel dag med badning och fixning av hundar. Ha e bra 1 maj gott folk. 

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards