Alla inlägg den 6 maj 2015

Av Jess - 6 maj 2015 21:31

Så då har jag varit på 1 års kontrollen. Mina värden var superbra men dom är lite oroad över att jag inte stannar i vikt. 51,5kg vägde jag och omfånget var nu 68 cm, jag vägde 102kg när jag fick mitt ja till operationen och omfånget var då 118cm så ja jag har tappat en del   . Januari förra året vägde jag 107kg och nu alltså 51,5kg, jag mår himla bra trots att jag numer är ett benrangel för det är jag fullt medveten om att jag ser ut som. Normalt blir man överflyttad till sin HC som ska ha års kontroller men eftersom jag har de svårigheter jag har vill kirurgen inte släppa mig än, får se om dem kommer på nåt för nu har jag gått igenom olika undersökningar samt fått hjälp av dietisten men det har inte hjälpt. Ångrar jag min operation? NEJ, jag har idag ett liv det hade jag inte innan, dessutom hade jag väldigt mycket värk vilket jag inte har nu bortsett från huvudet. Kan jag rekomendera denna operation? Nej möjligen som absolut sista utvägen.

Nej nu kvällsmål sen ska jag tvinga gubben att gå sista rundan med vovvarna efter hockeyn.

Av Jess - 6 maj 2015 08:33

God morgon!

Grått och regnigt ute och KALLT idag. Hundarna var dyngsura och lagomt geggiga efter morgon promenaden!

I går skrev jag lite om mat vilket kanske störde några men det är ok. Det är svårt här hemma med mat då vi är så olika men tror jag lyckades ganska bra ändå igår. Gjorde falafel, hemgjord potatismos, en kall sås på kvarg och en sallad. Ninna kom förbi och åt lite hon med, ALLA åt av maten!!!! Helt otroligt! Idag får vi se hur det blir för då blir det mini rösti, basilikapuckar, kall sås och sallad. Måste rensa ur frysen så vi kan handla   . Jag provade igår att äta 1/4 billys panpizza, (jo jag vet att den inte är vegetarisk) jag blev jätte dålig och kroppen verkligen vrålade att den INTE vill ha kött. Varför ska det vara så att det man tycker om kan man inte äta? Samma sak med skaldjur och nötter som jag sväller igen i halsen av. Det är inte alltid rättvist! 

Idag ska jag på 1 års kontroll efter det ska jag till polisen för att hämta mitt legetimation och sen blir det en hel eftermiddag i skolan till kl 16.

Nej detta går inte i med kaffet och sedan bege mig iväg. Ha en bra dag gott folk

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards