Alla inlägg den 23 juli 2014

Av Jess - 23 juli 2014 14:43

Ja men det är ju tur att jag bara har 2 nätter kvar att jobba innan jag har semester i 3 veckor, min skalle bråkar och jag har sovit 1 timme. Det blir så när man har att göra, jaja thats life. Idag är det varmt och jag tycker det är ganska behagligt, för 1 årsen skulle jag varit döende pga att jag var så överviktig. I morse när jag åkte hem från jobbet runt nio så hade jag munkjackan på mig för jag frös lite, kan säga att folk glodde och jag insåg då att det är nog varmare än vad jag känner :) Inser nu även att jag hamnat på en platå med min vikt, inte kul men sånt händer. Jag hoppas bara det börjar ta lite fart igen snart. Sen så har jag slarvat med maten pga att värmen gör mig mer illamående men jag försöker äta, dock ska jag be om mer proteinpulver från dietisten så jag vet att jag får i mig av det. Jag har inga problem med att få i mig vätska men vatten börjar bli väldigt enformigt och saft kan jag inte dricka, iaf inte vanlig, fun light kan jag dricka men får halsbränna av det. Jaja värdsliga saker. 

Inatt när jag ska jobba ska jag börja med schemaläggning av både mat men även träning, jag har ju totalt tappat träningsdelen men familjen går först och snart börjar ju skolorna igen och då hoppas jag att det blir ordning igen. Finns ju en hel del träning som man kan göra hemma med, dock trivs jag bäst på friskis! Längtar till fredag för så fort det blir svalt nog på kvällen så tar jag Lucky och drar ut på en prommis som är längre än  2 km, i denna värme är det djurplågeri att ens försöka gå längre än fem minuters prommis med vovven. Men man ser massa knäppa människor som släpar runt på sina stackars vovvar, jag undrar vad dom människorna skulle säga om dom hade en vinterpäls på sig och inte kunde svettas!!! Nej det är djurplågeri!! Nu kaffe och invänta maken sen försöka sova lite och vila skallen! Ha en bra dag gott folk

Av Jess - 23 juli 2014 07:09

God morgn på er, för mig är det god natt om nån timme. Idag måste jag ta kontakt med BuP för nu går Diddis sömnproblem förlångt. Nu är det mer en regel att on inte sover än ett undantag. Varannat dygn ca sover hon nu och så kan hon inte ha det. Hon vill sova men det går bara inte. Natten till igår sov hon iaf 7 timmar mins natten före inte alls. Fick mess av maken att hon denna natt varit vaken igen, har försökt komma på varför men kommer inte på nåt vettigt. Visst hon har hela sitt liv sovit dåligt men nu går det förlångt och jaag vet vad som väntar om detta fortsätter så när klockan bli åtta så ringer jag för nåt kanske dom kan komma på, det enda jag inte tänker gå med på är medicin, alltså inte mer än det hon har. Se när jag pratat med BuP så måste jag sova lite för jag har 2 nätter kvar sen har jag semester!!!!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards