Alla inlägg den 8 juli 2014

Av Jess - 8 juli 2014 20:57

Så blev det kväller då. Jag har packat till mig och till Lucky. Jag ska med den jag jobbar hos till sthlm , vi blir tre assar som ska jobba. Lucky ska till mina föräldrar i deras stuga medans jag är i sthlm. Maken får fixa hemmet och barnen under tiden. Jag har även fixat pälsen och klorna på Lucky nu ikväll. Nej nu ska jag och maken fortsätta titta på supernatural. Ha en bra kväll ni som läser.

Av Jess - 8 juli 2014 08:26

God förmiddag där ute. Idag är det himla varmt. Tyckte jag var smart som gick ut sju med vovven , tänkte att då är det fortfarande svalt, ack så fel jag hade. Det blev bara en nätt runda på 2,4km för sen kroknade både vovven och jag. Nackdelen med denna värme för min vovve är att han tappat aptiten och lider av värmen. Jag tycker lite synd om honom faktiskt, min nalle. Nu har han lagt sig i närheten av en av fläktarna och sover sött, han dricker dock massa vatten vilket är bra men jag vill att han äter åxå ju. Men men det kommer väl, vi människor är ju inte så matglada heller när det blir väldigt varmt. Idag blir det till att städa av en del och mot kvällen när mannen kommit hem så måste vi till ikea för Susann måste ha en rullgardin eller persienner i sitt rum, hon har solen i nyllet då solen är på den sidan hela morgonen, stackars barn. Dessutom blir det jätte hett eftersom solen ligger rakt in. Tvättmaskinen går och efter jag druckit kaffet ska jag sätta igång att städa toaletterna. Ja jag vet att man ska vara ute när det är sånt här väder men jag gillar inte att vara i solen och dessutom så har jag att göra. Missförstå mig inte jag gillar sommaren men inte att vara i solen. Nej nu dricka kaffe. Ha en underbar dag alla.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards