Alla inlägg den 30 september 2013

Av Jess - 30 september 2013 19:34

Dagen idag blev inte alls vad jag planerat. Suttit med fk kö 40 minuter och sedan 1 timmes prat. Det slutade med att jag inte får ta vab när Lilltrollet ska till huddik för gastroskopin trots att de skall göras i narkos. Jaja har nu tagit tjänstledigt istället. Vad gör man inte för sina barn? Jo man gör allt så det så! Efter det strulet kunde jag ju inte sova, så jag passade på att fixa lite mm. I morgon ska jag med Nanna till unga in på en träff, efter det så är det nästan dags att åka till huddik, P kör dit och återkommer på onsdag förmidda. Lilltrollet är något uppspelt pga resan i morgon vilket är förståligt. Har försökt så gott det går att förklara för henne att hon kommer få en infartsport (kanyl) som dom komer ge henne sömnmedlet i och lite sånt. Hon har fixat film vi ska se och hon pladdrar mer än mest. Själv är jag måttligt road och vill helst vara hemma.

Var till mor och far en sväng för att vattna lite blommor och kolla in hur det går med rusten. Fy fabian vilket dåligt jobb dom gjort, mor och far kommer inte bli glada kan jag lova. Nej nu ska jag fixa lite innan jag och P intar tvn för att titta på warehouse13. Den serien kan jag varmt rekomendera.

 

Vi har tittat på en hel massa serier nu jag och P, defiance är också bra,Once upon a time tycker jag är kanon .även revolution är helt ok. Så har man tråkigt så kan jag rekomendera att titta på nån av dessa. Det tråkiga är att man måste vänta så läääänge innan nästa säsong börjar så det är tur att vi har en del kvar av warehouse att se.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards