Alla inlägg den 4 september 2013

Av Jess - 4 september 2013 22:23

Ja nu märks det att jag lagt till nåt mer tidskrävande i mitt liv, som att plugga. Jag gör natt 5 av 6 och jag har noll koll på saker och ting, jo på jobbet har jag stenkoll men utanför jobbet är det kaos. Just nu snurrar satsdelar i skallen både på svenska och engelska runt runt och jag är mer förvirrad än "normalt" . På fredag kommer jag inte vara männsika eller nåt annat heller för den delen. I morgon har jag kvällskurs och börjar 18 å slutar 21 sen direkt till jobbet och jobba natt, när jag slutar på frdag morgon kl 8 så är det bara att dra iväg till skolan för jag har då morgonlektion men sen så ska jag hem och själv dö till lördag. Nåde den som väcker mig , det ska vara väldigt allvarligt isof annars är jag oanträffbar fram tills på lördag och det innebär att jag kommer stänga av ljudet på mobilen så ni vet. Måste bara tala om att nunofagun skrivit om mig i sin blogg, känns skönt att nån ser mig som den jag är där ute. Tack nun du är guld värd. Nog om mig nu.

Idag hade P skickat med Lilltrollet riskakor till skolan som hon faktiskt ÅT så hon slapp vara hungrig, det är väl inte det ultimata i stället för mat men det är lite näring i det iaf. Det märktes direkt på hennes humör när hon kom hem att hon inte var hungrig. I morgon blir hon dock hemma då klassen ska på utflykt och hon har grejerna vilket gör att hon vägrar röra sig , dessutom måste hon ha en toalett inom kort avstånd. Hon är inte alls envis den flickan....*S* Undra vem hon fått det av för jag har då min envishet kvar iaf. I helgen ska jag och P göra nåt som är otroligt drygt och jobbigt nämligen köpa skor och jacka med Lilltrollet. Att handla kläder till henne är nästan lika med döden kan jag säga. Hon gillar inte gå i klädbutiker än mindre prova kläder, så hittar hon nåt hon vill ha så ska det bara vara den och just den. Sen att prova om hon kan ha det är nästan omöjligt, dessutom så vill hon gärna handla på barnavdelningen men det går inte då hon är lika lång som mig och har en byst som ja jag vet inte vad, så helgens bravader kommer kosta på psyket tur jag är ledig från jobbet från fredag till nästa fredag annars har jag aldrig pallat det vi ska göra. Många tänker nog att hur svårt kan det vara att handla kläder?? tja prova med en npfare får du/ni se. Nej nu jobba lite kanske , eller nåt liknande iaf.. Ha en bra natt

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards