Alla inlägg under mars 2013

Av Jess - 3 mars 2013 19:22

Tja då är denna helg slut straxt, eller rättare sagt snart får jag ett dygns vila efter denna natt då jag gör tredje natten av sex. Jag har ju minskat en natt i veckan för att orka försöka gå ordning på allt. Hur mitt schema kommer se ut från och med 1 april vet jag inte ännu men det visar sig, vilket som så kommer jag jobba 75% nu. Lilltrollet ska ta prover veckan som kommer då proverna visar på att hon förmodligen har en infektion/inflammation som beror på gallstenarna. Nanna ska till tandis i morgon eftersom det är ca 3 månader sen sist hon var där. Hon går ju var tredje månad ca. På onsdag ska jag följa med Peter till neurologen, ska bli spännande och få se vad dom ska göra. 

Idag ska jag ha kortkjol på mig istället för mina lååånga kjolar, dom ligger tyvär i tvätten. Tja ombyter förnöjer heter det ju, men jag saknar mina låååånga kjolar! Idag har jag bytt ut all kattsand i kattlådorna vilket tar sin lilla tid när det ska skuras och så också, men nu är det gjort.

Köpte mig ett nagellack igår på dollar, förvisso ett billigt så kavliten borde jag inte ha nå förväntningar på, satan i gatan vilket skitlack, det knorva ihop sig men den cerisa färgen vägrar försninna , själva lacket är borta men inte färgen. Kan tala om att det åkte i soperna fortare än kvickt. Får fortsätta leta ett bra lack, behöver närmligen nåt som hjälper mina naglar att vara starka nu när jag nästan fått dom i den längd dom är i när jag gör gelenaglar*S* Lite impad är jag över att dom inte gått av som dom brukar göra, vem vet kanske det beror på att jag mår så bra nu när jag låter mitt inre vara med utåt. Många saker förändras i mig och runt mig och jag njuter faktiskt av det. Även småtjejerna går igenom en utveckling nu och jag kan bara le och känna glädje. Nej nu har jag inte tid med detta utan måste sätta lite fart med det sista innan jobbet. Ha en trevlig söndagskväll alla.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards