Alla inlägg den 23 mars 2013

Av Jess - 23 mars 2013 19:15

Ja så har Tinglan kommit hem igen eftersom Peter och Susann flyttat hit. Hon är gammla gemfört med Puma,Herbie och Cobra. Tinglan blir 10 år i september och Puma blir 3 i november, Herbie och Cobra blev 2 nu i februari så det är en viss skillnad i ålder. Tinglan har talat om att hon inte vill ha dom nära, det räckte med lite fräs så gick dom andra snabbt. Idag har Peter ,Susann och min far kört Susanns prylar hit och jag har städat och fejat lite. Blir tokig när jag inte kan dammsuga som jag vill eftersom det är Prylar ÖVERALLT, men det ger sig snart när vi är klar med allt. I morgon får jag ett köksbord och det kommer nog bli jättebra. Helst av allt skulle jag vilja ha en container och bara kasta skiten*S*

Lilltrollet är lite stingslig idag men det kan iofs bero på att hon ätit lördagsgodis. Nanna har fåt ny rumskompis i form av Tinglan som genast intog sin gamla sovplats i garderoben. Jag är helt slut i kroppen efter målning och plockande men ikväll SKA jag ta ett ( ett till, tog ett till middagen) glas rött och äta ost och kex med Peter , eventuellt titta på nån film också. Tur jag inte slutat laga mat till étt fotbollslag när jag lagar mat, nu är vi ju 5 ibland 6 till maten.

Nej nu har jag inte tid med detta utan jag ska göra klart sen krypa upp bredvid maken... Ha en underbar kväll alla.

Sätter in kort på gammel Tinglan och på Puma, vildarna hade gömt sig.    

Av Jess - 23 mars 2013 05:45

Ja det är det här hemma, men det blir ordning på det med så småningom. Har målat klart Susanns rum och idag ska Peter och min far hämta Susanns säng och skrivbord mm. Och så ska Tingeling få komma hem, det ska bli spännande och se hur missarna kommer överrens, för kommer dom komma överens så adopterar vi Herbie och Cobra. Dom har varit hos oss länge nu så det känns rätt om det fungerar. Tinglan börjar bli till åren och hon fyller 10 i år, Synd bara att hennes syster valde att bo hos nån annan, men katter är katter och jag vet att Tilda har det bra.

Trodde jag skulle sovaliiite längre idag men jag slocknade före 22 så jag har varit vaken sen 1 till och från men klev upp kl 4. Jag har legat och tittat på min vackra make och känt hur mycket jag saknat honom. Susann sussar på soffan så jag kan inte titta på tv så jag har suttit vid datorn och pimplat kaffe. Snart dax för en dusch sen ut med vovven, jo jag vet att det är nästan 15 minus och att håret kommer att frysa men det gör inget. Kl 9 ska jag titta på kvalet inför F1 racet i morgon...Spännande för Kimi den lilla räkan är livsfarlig i år... Heja Vettel!!!!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards