Alla inlägg den 17 mars 2013

Av Jess - 17 mars 2013 16:44

Jag och teknik är ingen bra kombo. Jag har ju kopplat upp mig via mobilens internet när jag jobbar då routern inte varit ikopplad på jobbet. Skulle vara lite duktig och fixa men inte fanken kunde jag få till det , detta gjorde jag för jag glömde min laddare som jag brukar koppla upp mig via. Jaja jag kan surfa via mobilen iaf som tur är. Men jag vill ju spela mina spel också men det får jag göra en annan gång helt enkelt. Så jag sitter nu och skriver i word istället liksom. Har idag (igår) röjt ur Susanns blivande rum och donat lite, ska ju måla om där i morgon (idag)  Rörigt värre är det men det blir bra till slut iaf. Måste ha tag i en släpvagn och nån som kan hjälpa mig röja ur förrådet , helst nån som är duktig på att sortera också annars blir det  svårt. Jag längtar så tills allt är som vanligt igen, det ska bli skönt och tryggt. Har tittat på en skola i bollnäs för Nannas räkning, ska ta kontakt med dom i veckan för att höra lite. Den verkar kanonbra och den verkar bra för hennes utveckling. Sen så får vi se  hur det blir för Lilltrollet och hennes skolgång, en dag i taget bara. På måndag ska jag till läkaren och prata blodtryck, ska bli intressant och se vad som händer. Jag får inte ner trycker mer än till 150/ 110 och det är lite högt, som högst ligger jag på 168/129. Så jag måste få hjälp att få ner det innan det händer nåt. Troligen så beror min jobbiga huvudvärk på mitt blodtryck, jag lever på treo för att inte bli liggandes helt, tror jag gör av med 2 nästan 3 rör treo i veckan vilket även det är osunt, men jag måste jobba för att få pengar att betala räkningarna ju och setill att det finns mat. Har dock kanske funnit ett sätt ( även det mindre sunt) att minska på treoanvändningen och det är genom att dricka energidryck. Har jag riktigt ont i skallen så kombinerar jag treo och energidryck vilket ganska omgående minskar trycket i skallen så jag inte blir liggandes. Men som sagt jag måste få hjälp att få trycket normalt så jag slipper både treo och energidrycken.

En sak som slagit mig när det gäller livet är att man lätt ger upp när det blir jobbigt. Kärlek är en stark sak. Kärlek kan övervinna allt bara man har viljan att kämpa, men finns inte kärleken ska man inte kämpa utan gå vidare. I mitt liv finns kärlek och den är oerhört stark, visst har livet fått sina törnar och kraftiga sådana men jag har fått erfarenhet och insett att det jag och Peter har är unikt. Även om vi haft turbulent och jobbigt ( vi har /lever i en familjkonstruktion som är svår) finns vi alltid för varann. Vi är ett även om vi är olika, jag tror att om man är för lika blir det knas, motpoler dras ju till varann och jag och peter är varandras raka motsatser men ändå inte. Han är kan mig och jag honom, jag vet vart jag har honom och han vet vart han har mig. Han är teknikbög och jag är helt inkompetent när det gäller teknik, han är duktig på att baka och laga mat och jag är helt  usel på det men jag tar saker som rör barnen ( han medverkar naturligtvis) och städning. Jag är (normalt sätt) social, han mer en ensamvarg. Vi kompletterar varann totalt. Jag är påstridig (kan även han vara) och räds inte visa vad jag tycker oavsett situation. Jag gillar att synas men inte höras ,han mer tillbakadragen även om han inte är som andra. Båda har en järnvilja utan dess like och humör. Jag älskar djur och skulle kunna ha ett helt zoo, han tycker om djur men är mer obejktiv. Jag blir ALDRIG vuxen, han är i vissa fall mer vuxen utom när det gäller att jävlas*S* Vi är en lite annorlunda familj men alla familjer är unika oavsett. Alla strävar vi föräldrar mot samma sak och det är att setill att våra barn får ett bra liv så gott det går. Nej nu ska jag glo på tv eller göra nåt kreativ på jobbet. Tack för att ni läser.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards