Alla inlägg den 10 mars 2013

Av Jess - 10 mars 2013 07:30

Så då har snart helgen passerat, hur får man tiden att räcka till? Dock är jag ledig några dagar till eller rättare sagt jag börjar jobba igen när dom flesta får ledig igen.I fredags såg jag the hobbit, oj vad besviken jag blev, inte på själva storyn utan på hur den är gjord. Visst är vi i tekninkens värld men man behöver väl inte förstöra en hel film för det. Jaja nu har jag sett den iallafall. Igår var det ju (en av mina stora fasor) melodifestival final, led mig igenom ( vad gör man inte för familjen ibland) låtarna och den som i mina öron var minst dålig var Yohios låt. Jag gillar det han står för och iomed det hade den minst dåliga låt så tyckte jag (liksom svenska folket som röstade) att han skulle vinna men nejdå vi ska blanda in andra länder som ska vara med och bestämma vad SVERIGE ska ha för bidrag med i eurovision song contest. Hmm jag trodde i min enfald att det var vi i svergie som skulle välja vårt bidra, det säger sig självt att andra länder röstar på dom bidrag som har minst chans att vinna. Jaja gjort är gjort och som dom flesta åren vann fel låt. Alla barnen var hemma så det var fullt hus, hela familjen på 6 personer under samma tak. Lilltrollet surnade till ordentligt efter det att juryländerna lagt sina röster och gick in på sitt rum. Hon skulle minnsan glömma detta år mm*S* Hon är söt när hon är bestämd (läs ibland) Nanna satt på sitt rum som vanligt, Ninna och Susann satt med mig ,Peter och Lilltrollet och tittade på festivalen. Stortjejerna var inte heller så nöjda så dom skulle gå hem och deppa och lyssna på Yohio*skrattar* Jag tycker att felr människor skulle våga vara som honom, nu menar jag inte att man måste klä sig eller sminka sig som honom utan att vara sig själv och låta bli att vara rädd för att bli döm pga utseende. Min personliga åsikt är att den killen är oerhört stark och kommer gå långt. Så även om jag inte gillar hans musik genre så lycka till Yohio och nocka omvärlden så kaske dom kan slappna av.

Alla här hemma sover ännu och jag är inne på kopp nummer 3 (mugg alltså) ska till mor sen och få i lite mer färg  håret,mot kvällen ska jag till katthemmet och mysa några timmar. Igår försökte jag göra en deal med Peter men tror inte han kommer gå med på den*S* Dealen går ut på att om jag tittar på filmer han gillar tillsammans med honom (inte p-rullar)så ska han titta på den typ av filmer jag älskar, han tvekade massor men har inte gett svar. Han blir livrädd för skräckisar, vilket jag tycker är sött*S* Nej nu fippla lite innan jag ska till mor och far en sväng. Ha en kanon dag alla trots att det snöar....

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards