Alla inlägg den 6 mars 2013

Av Jess - 6 mars 2013 22:55

Vilken dag det varit idag. Först så krånglade ju mitt knä till det för mig på jobbet och krånglar fortfarande massor men inget ont som inte har nåt gott med sig heter det ju. Har idag varit till neurologen med Peter och där dom fortsätter att utreda hans sömnrubbning. Alltså han sover men gör massa konstiga saker och slåss , inte alltid det går i perioder. Skrattade  (fast jag försökte låta bli vilket gjorde det ännu värre) en del när han gjorde olika fysiska test, det var en syn för gudarna när han i kallingar gjorde som Herr Doktor sa*fnissar* Sovit har jag inte gjort idag alls, mitt förbenade knä bråkar och gör ont. Försökte göra alla hushållsbestyr men fick erkänna mig besegrad, dammsuga med kryckor är INTE lätt inte heller torka golv så jag gav upp. Men kattlådor mm har jag lyckats fixa iaf. Nu är jag på jobbet och min kund bara skakade på huvuudet när han såg mina kryckor, ja vad ska jag göra jag har en aning svårt att ta mig fram utan. Har jag fortfarande lika ont på fredag när jag kliver på min långledighet så ringer jag doktorn men inte före. Nej nu ska jag stylta ut och ta ett bloss . Ha en bra natt alla där ute.

Av Jess - 6 mars 2013 16:26

Tja det beror på hur man ser det. Mitt knä fick försig att hoppa ur led under mitt nattpass , jag lyckades efter några timmar få det i läge nästan. Ont gör det och jag ser ut som en ballong runt knät men jag tänker inte gå till farbror doktorn än för jag har inte råd att vara sjukskriven. Allt kommer förvisso gå 100 gånger saktare men det är som det är och jag kan jobba även om jag har ont så jag skulle kunna flå nån. Har inte kunnat sova pga värken i knät men ska göra ett försök till om en stund, nu har jag fixerat knät med ett knäskydd och tagit fram kryckorna. Det är många årsen jag hade så ont, visst har knät bråkat då och då men inte såhär, tror det är minst 10 årsen jag hade så ont som jag har nu pga knät. Men men som sagt bit ihop och jobba.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards