Alla inlägg den 18 september 2015

Av Jess - 18 september 2015 14:33

Phu!

Jag som hade planerat så bra tyckte jag, men så gick luften ur mig totalt och jag orkade inget. Hann köra en maskin tvätt och göra rent alla handfat och toalettstolar men sen bara dog energin och jag hamnade i soffan.  Efter att ha sovit några timmar känner jag mig fortfarande energilös och seg, känner mig inte sjuk men ändå som om en ångvält manglat mig. Hmm, kanske läge att kolla över mat intaget näringsmässigt igen, vet ju att om jag får i mig för lite protein så strejkar min kropp. ( kontrollerade vikten och tyvärr hade jag gått ner i vikt vilket inte är bra)Ska kolla på apoteket på näringsdryck för att försöka komplettera upp lite, får göra glass av dem för jag tycker de är vidriga (alla sorter och märken) då det känns som om man dricker grädde/olja.  Jag äter ca 6-9 gånger per dygn så jag äter ofta men som sagt behöver nog ändra på något och hjälper inte det så får jag be min HC ta lite prover ifall något värde inte är bra. Jaja, bara gilla läget och göra något åt det helt enkelt.  Idag får maken fixa middagen för jag har ingen ork eller lust, dessutom är det hans tur att fixa ändå.

 

Kollade nyss på nyheter angående en industri och blir lite less. Det ska ju dras ner och sägas upp mm. Kanske dem ska börja med att plocka bort ALLA onödiga ”mini” chefer, sitter massa fåntrattar( nu menar jag inte att personerna är fåniga utan det är alla onödiga roller som pytsas in i stället för det som behövs)  som inte bidrar med något vettigt förutom att utöva makt (vilket är deras jobb ). Så säg då upp dessa ”mini” chefer som INTE ser hur fotfolket får jobba röven av sig på många (inte alla) av avdelningarna. Som sagt bort med det onödiga men det lär ju inte hända då ”chefer” ALLTID blir kvar och fotfolket får benen undanslagna som vanligt. Varför skulle den ”vanlige” arbetaren ha något att komma med?  Se över hur alla avdelningar ser ut på arbetsfronten dela med er av varandras kompetens, kanske dags att se till att arbetarna har tillräckligt med utbildning så att de har kunskap på fler områden inom företaget, då slipper det tas in ”hyrfolk” utifrån. Ja det finns många sätt att lösa problemet på men vem skulle lyssna av ”bossarna”? Ingen då dem är livrädda att deras jobb blir hotade!

 Nä nu återgår jag till vila annars riskerar jag hamna på sandlådenivå tyvärr. Hoppas ingen tar illa vid sig och förstår hur jag menar med det jag skriver.

Av Jess - 18 september 2015 07:22

God morgon!

Idag är det sjukstuga hemma och jag hoppas att jag inte åker på något för det har jag inte tid med. Diddi är genom förkyld och hostar så man nästan tror att hon ska tuppa av. Jaja, bara ställa sig vid spisen och börja koka lite medicin.  Det är grått och blytunga moln och regn ute idag så det innebär BLÖTA hundar när man rastat dem samt att de blir geggiga och grusiga. Önskade att jag bodde på markplan sådana här dagar, men en dag så blir det så. Dagen kommer bestå av städning och tvättning vilket passar bra då vädret är ruskigt, men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Ska väl skumma igenom det vi gjort i gruppen och det som jag gjorde inför gruppträffen bara för att ha det repeterat så kanske något mer fastnar.  Nej, nu lite kaffe innan jag sätter fart. Ha en bra dag och var rädd om varandra.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards