Alla inlägg den 5 september 2015

Av Jess - 5 september 2015 18:17

Kväller!

Jisses va är det för fel på mig? Jag saknar redan Säter och mina klasskamrater. Saknar dem allihopa kan jag säga. Men jag får snart se hela studiergruppen iaf, det är ju tur så jag slipper abstinens   . Igår lagade maken en underbar middag till mig, böngryta provenceal och till det fick jag ett glas rött gott vin. Jag dricker ytterst sällan och är dålig på vinsorter trots att jag dricker vin, maken borde inte kunna alls som avskyr vin men han träffar rätt de gånger han köper vin. Idag har jag hällt upp ett glas vitt vin, vuxenpoäng eller nåt sånt. Åt falafel , potatis salsa och lite ärtor till middag, orkade inte göra nåt annat, övriga familjen åt köttfärslimpa, potatis och sås som maken gjorde. Jag saknar att kunna äta köttprodukter nå hemskt men en vacker dag kanske jag kan äta det igen. Jag försöker mellan varven prova, tyvärr har utgången varit detsamma och jag blir himla dålig.  

Har fått en windows 10 platta av maken och jag är totalt teknikdöd så det kommer ta lite tid innan jag förstår mig på den, huvudsaken är att jag kan hantera word så jag kan använda den i skolarbetet. 

har ju letat handväska hur länge som helst och idag hittade jag en, dock inte alls den typ jag letat efter men jag föll pladask  så nu har jag en väska. Idag har jag gjort typ ingenting, har sett kvalet inför F1 racet i morgon och dammsugit samt varit ute med pälsbollarna men sen har jag bara varit. I morgon ska jag lägga upp ett schema för mina studier ( fast det har jag egentligen redan gjort) ska även göra matsedel och schema till Diddi så veckan är klar för både henne och övriga här hemma. På måndag ska jag till komvux för att fixa en stående bokning för studiegruppen, måste även boka en träff på biblioteket och få en guidad tur mm . Måste även fixa till en spellista så jag kan plugga när jag är ensam annars kommer jag inte kunna plugga nåt, jag är helt beroende av musik när jag studerar på egen hand. Nä, nu ska jag sätta mig och lyssna på musik och gå igenom alla papper jag fått med mig hem från Säter. Ha en bra kväl och var rädd om varandra.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards