Alla inlägg den 27 februari 2013

Av Jess - 27 februari 2013 17:00

Ja jag känner att det är dax att lägga FB på is igen. Kommer inte vistas där alls från och med i morgon, hur länge ? tja iaf 1 månad till en början. Så ni som vill ha kontakt ändå kan ju lämna ett avtryck här ( jag lägger givetvis inte ut det) så fixar vi till så vi kan ha kontakt ändå. Jag hoppas ni som läser detta förstår och även om ni inte gör det så önskar jag er en trevlig vår! Blogga kommer jag göra sporadiskt så ni har lite koll*S*

Av Jess - 27 februari 2013 11:13

AstraZeneca har ni fullständigt tappat hjärnan? Föda upp hundar (djur överhuvudtaget) för att göra tester  och forskning på. Jag kokar av ilska och hat, ja tyvär så föder detta bara mer hat gentemot människor, nu menar jag inte att alla har hjärnsläpp men va fan nu får det vara nog. Varför kan vi inte bara leva och göra det i samklang? Visst är det bra om man kan lösa gåtor med sjukdomar mm, men det ger er ingen rätt att utföra tester på dessa stackars individer, använd människor då som är frivilliga. Jag börjar fundera på om kanske dessa puckon som jobbar med sånt här borde vara testpersoner så fick dom veta vad lida betyder och att vara livrädd och ha ont. Jag hoppas att alla som jobbar med sånt här går en ond bråd död tillmötes, ja jag är hård i mina ord men ärlig. Visst mina barn har medicin men nu får det vara nog allt som har med astrazeneca att göra är bannlyst och jag ska ta reda på vilka företag som använder sig av djurförsök. Bäst är att klura ut vilka av naturenss egna källor som har samma effekt, då slipper man förmodligen också alla biverkningar.Jag vägrar låta mina barn äta medicin som innebär djurplågeri, visst jag vet att jag kommer få det jobbigt och massor mer att göra MEN jag tänker ge mina barn ett liv där dom slipper känna att dom plågat nån för att få må bra. Drastisk ja och det borde fler vara,jag vill inte vara en del av denna utvecklig som samhället gör, snälla människor sätt stopp nu och börja lev.

Och till er som jobbar med djurförsök, tänk såhär: skulle ni göra det ni gör om det var ert barn, er mamma eller nån annan ni håller kär?  Inte? varför i hela helvete gör ni då det mot oskyldiga djur? Dom har en själ och dom har känslor precis som människor. Nä jag tyckte jag krigat nog som det är men nu jävlar!!!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards