Alla inlägg den 3 februari 2013

Av Jess - 3 februari 2013 01:06

Jaha så var det natter igen då och jag befinner mig på jobbet. Idag har jag inhandlat färg till mitt hår och min äslkade ängel till granne ska hjälpa mig få i färgen i håret i morgon. Idag har Peter varit hem och hjälpt mig att tömma och rensa bland ALLA mediciner och vad fann han då? Jo mina bruna linser i obruten förpackning.... Japp så nu blir jag brunögd*S* och så ny färg i håret. Det börjar banne mig likna nåt nu va*S* Japp here i am and get used to it!!!! Förövrigt har inte mycke hänt idag, nu är iaf 2 av kattungarna tingade , kuligt värre.


Från det ena till det andra. Nu när imbolc varit och Moder Jord sakta vaknar upp så sker massor med förändringar, dels dom som alltid sker men det sker även en och annan förändring som inte är till det bättre. En del bloggar jag läst skrivs det om hur man tror att det är nån mass hypnos vad det gäller konstiga saker man upplever som inte kan förklaras vetenskapligt. Jaja det är ju som så att allt inte går att förklara vetenskapligt utan acceptera det och lyssna till ditt inre istället. Fler och fler av oss känsliga känner förändringarna vare sig vi vill eller ej. Sen måste människor lära sig stå för den DOM är och våga vara sig själva. Jag skäms ibland över att kallas människa pga alla vidriga fördomar, visst jag är inte fördomsfri men jag försöker allt jag kan att inte dömma andra. Men människan måste ha allt i fack för att våga vara en del av samhället. Skit i dom där facken och skit i andra, var dig själv , gör det som gynnar dig och lev DITT liv. Men glöm INTE bort trefaldighetsregeln, allt du gör kommer trefaldt igen!

Snart är det dags för vårstädning av hemmets inre, jag menar inte städa som i att dammsuga mm utan att städa ut gamla energier och göra en ny skyddsbubbla mm av mitt hem. Min skyddsbubbla förnyar jag varje dag liksom mina barns och makes men hemmet behöver städas liksom jag måste känna av hur djurens bubblor är. Knasigt? Javisst men det är jag i ett nötskal. Nej nu ska jag jobba lite kanske. Ha en underbar natt och vet ni vad jag tycker ni ska göra? Jo titta ut på Luna och prata lite med henne. På återseende kära läsare

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards