Alla inlägg den 4 februari 2013

Av Jess - 4 februari 2013 19:18

Ja det kan man ju undra, varken jag eller Peter kom ihåg att Lilltrollet skulle vara med på dagens möte, vi är så van att barnen inte medverkar*S* Nu gjorde det inget men snacka om att känna sig dum. Jag skyller på förlite sömn*hehe*  Sen så har jag varit jättesmart eller inte. Jag satte mig vid tvn efter maten och vad hände? Jo jag toksomnade och det innebär ingen mer sömn. Jaja vad gör det jag har 4 nätter att jobba så det  gör inget, e ledig inatt men sen 4 till alltså.

Fast vi får se hur det blir för Nanna svänger på microsekunder i sitt mående och det brukar inte bli så bra i slutänden.

Har funderat lite kring mina barns diagnoser och mediciner, det är en hel förbenad jungel kan jag talaom. Dock har dom oerhört lite mediciner numer jämför för bara 6 månader tillbaka, hittills har det bara varit bra saker med att ta bort dom mediciner vi gjort förutom att Lilltrollet har koncentrationssvårigheter av STORA mått men det tar jag pga att hon inte håller på att ticsa ihjäl sig.Förvisso har Nanna behovs medicin mot ångest när hon blir väldigt sjuk, men förutom det så har hon idag en liten dos av ena medicinen och så har hon liksom Lilltrollet melatonin. Sen så är ju det VÄLDIGT viktigt att man ger vitamintillskott till dessa barn ( nästan alla behöver men npfare behöver MER än andra) Dvitamin lider alla brist på men tex personer med adhd och dom med diagnoser inom autismspektrat har mycket större brist vilket också ger dem mer problem med sin/sina diagnoser. Jag har satt in extra Dvitamin men fick ta bort för Lilltrollet som reagerade med aggressioner utan dess like, inte ovanligt att hon reagerar totalt konstigt. Men Nanna tex är piggare även om en utomstående inte ser , hon är mindre vit, nu är hon bara likblek*S* Alltså innan går inte att beskriva. Sen så vet alla (hoppas jag) att fiskolja är nåt som är jättebra och har man adhd är det nästan ett måste för det hjälper till att koncentrera sig. Det dom flesta inte vet är att en burk med makrill täcker 1 veckas behov, alltså är det totalt ONÖDIGT att köpa dessa kapslar som kostar skjortan och lite till, dessutom är alltså en burk med makrill bättre. Men en sak man INTE får glömma och det är att bara för att det fungerar på mina/mitt barn betyder INTE att det fungerar för nån annan. Man måste prova och givetvis ska man fråga sig runt med andra som provat eller har  erfarenhet av medicinen i fråga. Nej nu får jag ge upp att skriva för kattungarna eller rättare  sagt Celestia terroriserar datorn och springer på tangentborde och anfaller skärmen stup i ett. Ha en bra kväll alla

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards